Ambulansejakten

- Folk flyktet inn på do

Backstube bakeri var fullt av kunder da vinduet ble truffet av skudd.

FØLTE SEG UTRYGG: Ricardo Calvar (30) var på jobb på bakeriet Backstube på Torshov da den kaprede ambulansen kjørte forbi i 12.30-tida, med politiet hakk i hæl. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hørte sirener komme nærmere og nærmere. Så hørte jeg kula, den var veldig nær - jeg trodde noen skjøt på folk, det hørtes ut som det var innendørs, sier Ricardo Calvar (30) til Dagbladet.

Argentineren var på jobb på bakeriet Backstube på Torshov da den kaprede ambulansen kjørte forbi i 12.30-tida, med politiet hakk i hæl.

Prosjektil funnet

Det er på det rene at politiet avfyrte en rekke skudd for å stanse ambulansen. I dag opplyser Spesialenheten for politisaker til VG at bakeriet trolig er rammet av minst ett av skuddene; et prosjektil er funnet på stedet.

Bakeriet ligger i krysset Vogts gate / Hammerstads gate sentralt på Torshov. Vinduet som vender mot Hammerstads gate, har to tydelige skader: et hull i det ytre glasset i ca. 170 centimeters høyde, og en annen skade nede til venstre. Knust glass ligger på fortauet.

Ricardo Calvar forteller at rundt 20 personer, inkludert to ansatte, befant seg i bakeriet. Lyden av skudd utløste panikk.

- Alle reiste seg og flyktet innover i lokalet, mot bakdøra og inn på do. Vi satt i underetasjen i ca. ti minutter, jeg følte meg veldig utrygg, forteller den bakeriansatte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer