Du leser nå Dagbladet Pluss

Ny undersøkelse:

Folk i 40 land har sagt sitt: Vi er mye lykkeligere enn vi tror

Og så mange i Norge er «veldig» eller «ganske» glade.

GLADERE ENN VI TROR: 60 prosent av nordmenn er veldig glade eller ganske glade, trodde folk i undersøkelse. Men i virkeligheten er så mange som 88 prosent av nordmennene glade, viser en ny Ipsos-undersøkelse. Her jubler folk på Karl Johan på 17. mai. Foto: Christian Roth Christensen
GLADERE ENN VI TROR: 60 prosent av nordmenn er veldig glade eller ganske glade, trodde folk i undersøkelse. Men i virkeligheten er så mange som 88 prosent av nordmennene glade, viser en ny Ipsos-undersøkelse. Her jubler folk på Karl Johan på 17. mai. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor mange prosent tror du at er veldig glade eller ganske glade?

Det er spørsmålet folk over hele verden har måttet svare på i en undersøkelse utført av Ipsos.

- Globalt er vi pessimister når det gjelder folks grad av lykke, sier Bobby Duffy, Ipsos-sjef.

Lite sør-koreansk glede, eller?

40 land er med i undersøkelsen. Blant disse er Norge, Canada, Nederland, Russand, India, Australia, Polen, Sør-Korea... Felles for alle de spurte, er at de tror at langt færre innbyggere er veldig glade eller ganske glade enn de faktisk er.

- I de 40 landene vi har undersøkt, tror gjennomsnittet at 44 prosent av folket er glade. I virkeligheten viser det seg at det faktiske tallet på lykkelige mennesker er på 86 prosent, sier Duffy.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.