Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Folk i kø for å gjøre krav på pengefunn på Voss. - En sa han manglet 3,2 mill kr

- Noen av historiene er å betrakte som julehumor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har etterlyst eieren av et større pengebeløp som ble funnet på Voss i jula. De ba eventuelle eiere stille seg i kø - og folk har kommet med de utroligste forklaringer.

Pengene ble funnet på Vossevangen julaften, kunne Voss lensmannsdistrikt opplyse i romjula.

- Vi har blitt kontaktet av en rekke personer som har fortalt at de hadde mistet penger på Voss, men ingen har hatt forklaringer som stammer overens med pengefunnet. En person sa at han manglet 3,2 millioner kroner. Det var ikke realisme i forklaringen, forteller politioverbetjent Bjørn Inge Aarsand til Bergens Tidende.

- Noen av historiene er å betrakte som julehumor. Noen har fortalt at de er mye ute og reiser og ikke har oversikt over kontantene sine. Derfor har de ment at de kunne ha krav på pengene, fortsetter han.

Til sammen har et titalls personer tatt kontakt, men ingen har vært i nærheten av å ha forklaringer som kan stemme, ifølge politiet. Dersom ikke eieren dukker opp, regnes pengene som hittegods med ukjent eier og tilfaller statskassen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media