Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meldinger til politiet:

Folk spytter på andre

Både i Trøndelag og Agder har politiet mandag fått meldinger om personer som spytter på andre personer.

MELDINGER OM SPYTTING: Politiet i Trøndelag fikk mandag meldinger om en person som spyttet på tilfeldig forbipasserende. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
MELDINGER OM SPYTTING: Politiet i Trøndelag fikk mandag meldinger om en person som spyttet på tilfeldig forbipasserende. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Rundt klokka halv ti mandag formiddag fikk politiet i Agder melding om en kvinne i Mandal som hadde spyttet på en ansatt på et legekontor.

Politiet hadde da ingen ytterligere opplysninger om situasjonen.

Rundt klokken 13.45 melder også politiet i Trøndelag om at en person på Nordre Trondheim torg som spyttet på tilsynelatende tilfeldige folk på gata.

Trøndelag politidistrikt har kontroll på mannen, men har ingen ytterligere opplysninger i skrivende stund.

PÅGREP SMITTET: Flere politifolk måtte i karantene etter å ha pågrepet av corona-smittet person fredag. Video hentet fra snapmap. Vis mer

Fredag kveld ble en mann pågrepet etter å ha hostet folk i ansiktet på Bergensbanen. Han ble testet for coronaviruset, og testen viste seg å være negativ.

Mannen i 30-årene ble pågrepet på Ål stasjon i Hallingdal og deretter fraktet til arresten i Drammen. Han er siktet for å ha utsatt andre personer for mulig smitteoverføring, skremmende atferd og for vold mot offentlig tjenestemann.

Omtrent 60 mennesker var om bord i toget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!