Bompengepartiet om avtalen:

- Folk vil si herregud, lurt igjen

– Så mye bråk for to kroner billigere i bomringen. Dette holder ikke, sier FNB-topp og bomaksjonist Cecilie Lyngby.

IKKE NOK: Kampen fortsetter, sier Cecilie Lyngby som er andrekandidat i Oslo for Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
IKKE NOK: Kampen fortsetter, sier Cecilie Lyngby som er andrekandidat i Oslo for Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bomløsningen som statsminister Erna Solberg (H) fikk de andre regjeringspartienes tilslutning til Seint fredag kveld, imponerer ikke bompengepartiets andrekandidat i Oslo, Cecilie Lyngby.

Hun lover Fremskrittspartiet fortsatt kamp om velgerne.

- Alt dette bråket, og så er resultatet at det blir to kroner billigere å kjøre gjennom bomringen. Det holder ikke. Folk vil bare si «herregud, lurt igjen». Dette er rent valgflesk fra Fremskrittspartiet, fordi var i ferd med å bli alvorlig redd for konkurransen om velgerne, sier Lyngby – som også er grunnlegger av Facebook-siden «Ja til miljø, nei til bompenger».

Tror på vekst

Lyngby tror bompengeavtalen vil gi Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) et løft i hovedstaden fram mot valgdagen.

- Vi kommer til å forsette motstanden. Verken Frp eller Høyre har lyttet til folk, og det sinnet som ble utløst da prisene økte 1. oktober 2017 går ikke over som følge av det som nå er forhandlet fram. Ja, jeg tror vi kommer til å få økt støtte og flere stemmer etter dette, sier Lyngby.

Frp-leder Siv Jensen sier lørdag at avtalen vil gi redusert bompengebelastning i åra som kommer, men at hun skulle ønsket at det ble enda mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer