Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Folkemengde tok loven i egne hender og bandt fast påstått tyv i Santiago

Sto der i 20 minutter før politiet kom.

BLE BUNDET FAST  En mann som ble beskyld for å prøve å rane en eldre person i Chiles hovedstad Santiago, ble bundet fast til en lykestolpe ved hjelp av plastfolie. Foto: Central European News (CEN)
BLE BUNDET FAST En mann som ble beskyld for å prøve å rane en eldre person i Chiles hovedstad Santiago, ble bundet fast til en lykestolpe ved hjelp av plastfolie. Foto: Central European News (CEN) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen skal ha forsøkt å rane en eldre person med kniv, da forbipasserende i Santiago, Chile tok loven i egne hender.

De avvæpnet mannen, kledde ham naken og bandt ham fast til en lyktestolpe ved hjelp av plastfolie.

Ifølge den engelske avisa Daily Mirror sto mannen bundet fast til stolpen i 20 minutter før politiet kom til stedet. Tilskuere tok bilder.

Verken mannen som ble bundet fast, eller personen han ble beskyldt for å rane, ønsket å anmelde forholdet.

- Med mindre mannen som var bundet til lyktestolpen eller hans påståtte offer ønsker å levere en anmeldelse, er det ikke mye vi kan gjøre med saken, sier en talsmann for politiet, ifølge avisa.

Mannen ble stående bundet til stolpen i 20 minutter før politiet ankom.
Mannen ble stående bundet til stolpen i 20 minutter før politiet ankom. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling