"Folkeprinsessen" og henne menn

Prinsesse Diana har blitt sviktet av samtlige menn hun har vært sammen med. Nå spør en hel verden seg om hvor lenge forholdet med Dodi Al Fayed vil vare. LONDON(Dagbladet): Prinsesse Diana er en av verdens mest jagede kvinner. Hun er vakker, blir oppfattet som en eventyrprinsesse fra virkeligheten og er utrolig populær. Ikke minst fordi som som en kvinne fra folket har utfordret selve kongefamilien. Ikke mindre utfordrende har hun blitt etterhvert som nye, spennede menn har dukket opp i hennes liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prinsesse Diana blir nå beskrevet som en ny Jackie Kennedy. Jackie - den alltid forsmådde kvinne - valgte også rike elskere. Jackie giftet seg til slutt med den greske skipsrederen Ari Onasssis. Et ekteskap som alltid var ulykkelig, og som til slutt endte med skilsmisse. Diana Spencer kom som en ukjent ung kvinne inn i det engelske samfunnet. Plutselig var hun i alle medier, på alle forsider og i alles oppmerksomhet. Samtidig var hun "over natta" blitt en del av den svært spesielle engelske kongefamilien, og taklet ikke dette livet spesielt godt. Prinsesse Diana er den første prinsessen i England som er skilt fra den framtidige kongen, hun er den første som i et direktesendt TV-intervju har innrømmet at hun hadde vært prinsen utro med en annen mann og hun er den første som nå viser fram sine nye menn som samtidig skal vurderes av samfunnet som mulige stefedre for den framtidige kongen av England. Prinsesse Dianas problem er imidlertid at hun så langt har vært uheldig med valget av menn. De fleste av hennes intime beundrere, som hun har sluppet inn på seg, har på en eller annen måte sviktet henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer