"Folkeprinsessen" og henne menn

Prinsesse Diana har blitt sviktet av samtlige menn hun har vært sammen med. Nå spør en hel verden seg om hvor lenge forholdet med Dodi Al Fayed vil vare. LONDON(Dagbladet): Prinsesse Diana er en av verdens mest jagede kvinner. Hun er vakker, blir oppfattet som en eventyrprinsesse fra virkeligheten og er utrolig populær. Ikke minst fordi som som en kvinne fra folket har utfordret selve kongefamilien. Ikke mindre utfordrende har hun blitt etterhvert som nye, spennede menn har dukket opp i hennes liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsesse Diana blir nå beskrevet som en ny Jackie Kennedy. Jackie - den alltid forsmådde kvinne - valgte også rike elskere. Jackie giftet seg til slutt med den greske skipsrederen Ari Onasssis. Et ekteskap som alltid var ulykkelig, og som til slutt endte med skilsmisse. Diana Spencer kom som en ukjent ung kvinne inn i det engelske samfunnet. Plutselig var hun i alle medier, på alle forsider og i alles oppmerksomhet. Samtidig var hun "over natta" blitt en del av den svært spesielle engelske kongefamilien, og taklet ikke dette livet spesielt godt. Prinsesse Diana er den første prinsessen i England som er skilt fra den framtidige kongen, hun er den første som i et direktesendt TV-intervju har innrømmet at hun hadde vært prinsen utro med en annen mann og hun er den første som nå viser fram sine nye menn som samtidig skal vurderes av samfunnet som mulige stefedre for den framtidige kongen av England. Prinsesse Dianas problem er imidlertid at hun så langt har vært uheldig med valget av menn. De fleste av hennes intime beundrere, som hun har sluppet inn på seg, har på en eller annen måte sviktet henne.

Samfunnets rotte

Prinsesse Diana hadde ikke vært kongelig lenge før prins Charles begynte å svikte henne. Han trakk gradvis tilbake til sin gamle flamme Camilla Parker Bowles, og de to hadde intime møter minst en gang i uka. Avstanden mellom Diana og Charles ble gradvis mere synlig. Diana ble syk, hun kjedet seg og hun følte seg isolert. Charles og den gifte Camilla Parker Bowles møttes stedig vekk i hemmelighet. Og Diana visste dette. -Det var tre av oss i dette ekteskapet og det kunne ikke fortsette, hevdet Diana i det berømte TV-intervjuet. Men før de to ble separert hadde Diana i sin kjedsomhet og sin frustrasjoon latt seg forføre av en offiser i vaktstyrken. James Hewitt var mannen som etter all sannsynlighet var Dianas første elsker som prinsesse. Dianas problem var imidlertid at James Hewitt sviktet henne. Han trakk seg unna, fortalte til de som ville høre på at han hadde delt seng med prinsessen og ble til slutt lurt til å skrive bok om sitt forhold til Diana. Da sprakk det for Diana og det engelske folket. Diana sa åpent at Hewitt hadde sviktet henne, og folk og medier jaget Hewitt. "Rotte på rømmen", skrev englands største avis da Jamees Hewitt stakk av etter bokutgivelsen.

Ødela ekteskap

Men prinsesse Diana har også vært litt for ivrig i sin søken etter menn eller venner. Englands rugby-kaptein Will Carling ble faktisk skilt fra sin kone Jill Carling etter en flørt med Diana. De to møttes i et treningsstudio, og Will Carling ble besatt av prinsessen. Han begynte å oppsøke treningsstudioet i tide og utide, bare for å flørte med Diana. Dette ble oppdaget, og Jill Carling valgte å flytte fra sin berømte rugby-mann. Hun nektet å være gift med Carling når han kun hadde tankene sine hos prinsessen. Will Carling har aldri selv kommentert forholdet til Diana. De to flørtet med hverandre, men ingen vet om de har hatt et følelsesmessig eller intimt forhold. Treningstreffene mellom Diana og Will Carling tok imidlertid raskt slutt. Diana hadde hatt det trivelig, mens Will Carlings kjendisstatus ble større og han ble samtidig skilt fra kona.

For ekstremt

Den nest siste mannen prinsessen har "datet" var den pakistanske hjertelegen Hasnat Khan. De to møttes til spennende middager, tilbrakte dager, kvelder og netter sammen. Men kjærligheten tok slutt. Hasnat Khan var slett ikke vant til alt presset som fulgte posisjonen som Dianas kjæreste. Fotografer voktet ham over alt, mange ringte og spurte om de utroligste ting og han måtte tenke over alt han gjorde på sykehuset. Presset ble for ekstremt og han takket for seg. Hasnat Khan har aldri sagt noe annet enn positivt om Diana, og han er nå - sammen med Charles - den som ønsker henne lykke til i forholdet med den styrtrike egypteren Dodi Al Fayed. Nå er det Dodi Al Feyed for alle pengene. Al Fayed-familien er alt annet enn populære i England, og nok en gang har Diana utfordret kongefamilien og folkesjela. Dodi er kjent som en notorisk kvinnejeger, som har løpt etter filmstjerner, modeller og andre kjente kvinner. Og britene er bekymret for sin kjære "folkeprinsesse". De er rett og slett redde for at hun skal bli skandalisert, vulgarisert og lurt opp i stry.

Prinsesse Diana
ARABISK PRINS: Dodi Al Fayed