Folket har talt: Solid støtte til Sylvi Listhaug

Statsråden sier hun får blomster og støttende brev nesten hver dag.

TAKKER: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug er glad for støtten Dagbladets og Ipsos' måling gir henne. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
TAKKER: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug er glad for støtten Dagbladets og Ipsos' måling gir henne. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En fersk måling fra Ipsos viser solid folkelig støtte til innvandringspolitikken Sylvi Listhaug (Frp) fører. Støtten er på tvers av partilinjene, og er størst i Frp og Høyre, men også betydelig i Arbeiderpartiet og Venstre. 

Tallene, som er hentet inn på oppdrag fra Dagbladet, viser at 55 prosent av Norges befolkning mener den kontroversielle statsråden gjør en god jobb. 22 prosent sier Listhaug gjør en «meget god jobb», mens 33 prosent nøyer seg med å karakterisere innvandringsministerens innsats som en «god jobb». 38 prosent av de spurte i undersøkelsen synes Listhaug gjør en dårlig jobb.

Takker for støtten Til Dagbladet takker Listhaug for støtten, og sier det gir henne støtte når hun trenger det. 

- Jeg vil takke for den store støtten, og spesielt til de som nesten hver dag sender meg håndskrevne brev, blomster, støtteerklæringer og e-post. Det setter jeg stor pris på, og det gir meg et løft når det blåser som verst, sier hun.

Listhaug støttes sterkest av egne velgere, og hele 89 prosent av Frp-velgere sier hun gjør en god jobb, og 87 prosent av Høyre-velgere sier det samme, mens tilsvarende andel hos Ap-velgere er 40 prosent. 41 prosent av Venstre-velgere sier Listhaug gjør en god jobb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer