Folkets røst

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

25. mai kunne programleder Tore Sagen fortelle lytterne av P3-programmet «Radiorespesjonen» at han hadde spist pølsesnabber marinert i grillkrydder. Kollegene Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim jublet høyt over den kulinariske nyvinningen, og lokket lytteren med at seinere i sendinga ville det bli spritsmaking og avsløring av Toppen Bechs egentlig navn.

I dag er trioen bak programmet for tredje år på rad booket til å underholde festivalfolket på Hovefestivalen, og mest sannsynlig vil det bli like fullt foran scenen som da «Radioresepsjonen» var på Quart-festivalen i 2006. Både Guri Solberg, Lene Marlin og Bertine Zetlitz er fans – i tillegg til Bjørn Eidsvåg, Harald Eia, Synnøve Skarbø og Ane Dahl Torp, som har vært innom som gjesteprogramledere.

Dette er altså hva ungdommen vil ha, tre eldre menn kledd i denim med banal musikksmak (Steinar Sagen: «Den første platen jeg kjøpte var Carolas «Steg for steg» Tore: «Jeg kjøpte bare samleplater fra VG-lista» Bjarte: «Jeg kjøpte Bee Gees»). Noen som i hvert eneste program forteller om en hverdag der de polerer bilen, ser på dvd-bokser eller som Steinar fortalte i nevnte sending: Drar til Ikea og kjøper et teppe som ikke passer til stua. Alt som stikker seg ut over det ordinære høster hånlig applaus fra de andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer