Følte at noe var galt

Moren til Andreas Bull-Gundersen hadde en dårlig magefølelse før hun fikk dødsbudskapet.

KAN VÆRE I OSLO: Dansk politi har fått opplysninger som tyder på at den 28 år gamle danskpakistaneren som kastet et ølglass i hodet på Andreas Bull-Gundersen kan være i Oslo. Foto: Dansk politi
KAN VÆRE I OSLO: Dansk politi har fått opplysninger som tyder på at den 28 år gamle danskpakistaneren som kastet et ølglass i hodet på Andreas Bull-Gundersen kan være i Oslo. Foto: Dansk politi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Forrige tirsdag ble 25 år gamle Andreas Bull-Gundersen funnet død i husbåten sin i København.

Studenten fikk et ølglass i hodet på utestedet Rust og døde senere. Nå har foreldrene latt seg intervjue av Tønsbergs Blad.

Hadde kameratene på besøkDen helgen han ble skadd hadde han besøk av kamerater fra Norge. Etter planen skulle 25-åringen flytte hjem til Norge etter tre og et halvt års studier i den danske hovedstaden.— Jeg ville gjerne vite hvordan de hadde hatt det, men fikk ikke kontakt med Andreas søndag kveld. Da fikk jeg en indre uro. En mors magefølelse om at noe kunne være galt. Den forsterket seg da vi heller ikke fikk kontakt i løpet av mandag, forteller moren Elisabeth Sann.

Tirsdag 13. mai hadde det gått to dager siden noen hadde hørt fra Andreas. En kamerat tar kontakt med lederen i båthavnen hvor Andreas bodde i husbåt. Havnen undersøkte saken og fant 25-åringen død.

Etter at de hadde fått dødsbudskapet dro moren og ektemannen Heming Olaussen til København. Der fikk de møte politiet og var på Rigshospitalet. Sykepleieren som møtte Andreas da han kom til Rigshospitalet mente han ikke trengte behandling og misforsto da han fortalte om sykdommen han led av. Hun oppfattet det som at han var homofil og ikke led hemofili.Gjerningsmannen kan være i OsloGjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet. Mandag gikk politiet ut med bilder fra overvåkingskameraet på utestedet Rust. Tirsdag hadde de fått navnet hans etter en mengde tips. Da oppsøkte de flere adresser men uten resultater. Mannen som er etterlyst er en 28 år gammel danskpakistaner. Han er en kjenning av politiet og har flere dommer bak seg, blant annet for vold.Onsdag opplyste dansk politi at mannen kan gjemme seg i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer