India:

- Følte ingen smerte

Mann fikk gjenstand gjennom halsen. Ingen livsviktige organer ble skadd.

OVERLEVDE: Den indiske mannen overlevde angrepet. Foto: News Fiesta / SWNS / NTB
OVERLEVDE: Den indiske mannen overlevde angrepet. Foto: News Fiesta / SWNS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten november ble en 33 år gammel indisk mann stukket i nakken med en 150 år gammel trefork.

Ram skal ha kranglet med to menn på arbeidsplassen, og det skal ha vært årsaken til at han fikk den rundt 45 cm lange gjenstanden kjørt rett gjennom nakken. Det er likevel uklart hvordan krangelen oppsto eller hvem som er ansvarlig for angrepet. Det skriver NY Post.

- Følte ingen smerte

- Ingen smerte

For de aller fleste, kan det å bli stukket av en gjenstand være svært smertefullt – hvert fall hvis det går rett gjennom kroppen. Men for den indiske mannen, er det ikke tilfellet.

Ram ble fraktet til sykehuset, og der fortalte han at han ikke følte noe smerte. Video av mannen viser at han er svært rolig.

33-åringen ble så forflyttet til et sykehus i West Benegal, for å motta spesialbehandling av lege Pranabashish Banerjee.

Ingen livsviktige organer truffet

Selv om den indiske mannen fikk treforken stukket gjennom nakken, ble ingen av de livsviktige organene ble truffet, ifølge Banerjee.

Mannen har nå fått fjernet gjenstanden fra nakken, og Banerjee sier til NY Post at 33-åringen har er i relativt god form.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer