Følte seg hengt ut av Kristin Halvorsen

Navarsete ba om oppvaskmøte.

FRA OPPVASK TIL VAFLER: Olje- og energiminister Terje Riis Johansen og kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete møtte pressen på en rasteplass i Ulvik kommune i dag. Foto: Erlend Aas/Scanpix
FRA OPPVASK TIL VAFLER: Olje- og energiminister Terje Riis Johansen og kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete møtte pressen på en rasteplass i Ulvik kommune i dag. Foto: Erlend Aas/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Sp-leder Liv Signe Navarsete mente at SV-leder Kristin Halvorsen uriktig hengte ut Senterpartiet som den største pådriveren for hardangermaster. Nå har de to skværet opp, ifølge Navarsete.

Halvorsen uttalte mandag at det var Senterpartiet og deres olje- og energiminister Terje Riis-Johansen som hadde presset på for å gi konsesjon til kraftmaster i Hardanger. Navarsete mener SV-lederen blander kortene.

- Vi har en fagstatsråd som har ansvar for å sikre kraftforsyning til Bergen, men jeg tror Kristin vet at jeg hadde like store kvaler med vedtaket som hun hadde. Så det blir feil at Senterpartiet skal sitte igjen med noe svarteper-stempel for denne avgjørelsen.

Etter Halvorsens utspill tok de to regjeringskollegene en oppvaskprat.

- Jeg og Kristin har snakket sammen om det og blitt enige om å sette en tjukk strek over saken. SV hadde et annet forslag, men til sjuende og sist er vi tre partier som står bak vedtaket, sier Navarsete.
(NTB)