TRAGEDIE: Fadime Sahindal ble skutt og drept av sin far i 2002. Foto: NTB scanpix
TRAGEDIE: Fadime Sahindal ble skutt og drept av sin far i 2002. Foto: NTB scanpixVis mer

For 12 år siden ble søsteren hans drept av deres far. I natt ble han skutt av politiet.

Mesut Sahindal (34).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen som grytidlig i morges ble skutt og drept av politiet er Mesut Sahindal, lillebroren til Fadime Sahindal som ble skutt og drept av sin far i 2002.

Det melder Expressen.

Dømt flere ganger Svensk-kurdiske Fadime Sahindal ble drept av sin egen far i 2002 - angivelig fordi hun ville gifte seg med en svensk mann. Faren fikk livsvarig fengsel for æresdrapet.

Mesut Sahindal er tidligere dømt en rekke ganger - for å ha skutt ekssamboeren sin i skulderen, og for mishandling av søsteren Fadime.

- Han ble sluppet av oss ved 03-tiden i natt. Etter det skal han ha mishandlet og truet ekskjæresten sin. Det er juristen som tar den avgjørelsen, sier polititalsmann Christer Nordström i Uppsala.

Kniv i begge hender Den nye tragiske hendelsen fant sted i 04-tida i natt da politiet ble tilkalt til et boligstrøk i Uppsala.

Ifølge en pressemelding fra politiet hadde den aktuelle mannen truet og mishandlet sin ekskone. Da politiet fant mannen etter litt leting så de at han sto med en kniv i hver hånd.

De konfronterte ham, men han nektet å legge knivene fra seg og gikk i stedet mot politifolkene.

Skutt Mannen stoppet ikke, og politiet løsnet et varselskudd - og forsøkte å få kontroll over mannen ved å bruke pepperspray. Ingen av delene hadde noen effekt.

Til slutt skjøt politiet mot mannen, som ble erklært død på sykehus ved 05-tida i morges.

Dagbladet kommer med mer.

ÆRESDRAP: Fadime Sahindal (26) ble drept fordi hun hadde svensk kjæreste. Foto: Uppsala Nya Tidning / NTB scanpix
ÆRESDRAP: Fadime Sahindal (26) ble drept fordi hun hadde svensk kjæreste. Foto: Uppsala Nya Tidning / NTB scanpix Vis mer