For 12 dager siden ble foreldrene hennes funnet drept. Jayme (13) er fremdeles savnet

Lørdag var det begravelse for Jayme Closs' foreldre.

SAVNET: Det har gått snart to uker siden Jayme Closs' foreldre ble funnet drept i familiens hjem i Barron, Wisconsin. Jayme er fremdeles savnet. Foto: HO / Barron County Sheriff's Department / AFP / NTB scanpix
SAVNET: Det har gått snart to uker siden Jayme Closs' foreldre ble funnet drept i familiens hjem i Barron, Wisconsin. Jayme er fremdeles savnet. Foto: HO / Barron County Sheriff's Department / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For 12 dager siden ble ekteparet James (56) og Denise (46) funnet drept i sitt eget hjem i Barron i Wisconsin.

- Vi kommer til å finne henne

Lørdag ble ekteparet gravlagt, mens deres 13 år gamle datter Jayme fremdeles er savnet. Hun har ikke blitt sett siden kvelden før foreldrene ble funnet drept.

Selv om politiet mener at Jayme ikke dro frivillig fra familiens hjem, er det ingen som har gitt opp håpet. I foreldrenes dødsannonse står det blant annet at de har ett gjenlevende barn, 13 år gamle Jayme.

- Det er ikke en person der inne som ikke tror at Jayme skal komme hjem, og vi kommer til å finne henne og bringe henne hjem, sa politisjef i Barron County, Chris Fitzgerald.

Han var til stede under bisettelsen, og bidro blant annet med sikkerhet utenfor St. Peter Catholic Church.

- Jeg kan ikke forestille meg hva familien går gjennom på en dag som dette. De gravlegger to og det er fremdeles en som er savnet, sier Fitzgerald.

Doblet belønning

Ingen har sett 13 år gamle Jayme etter at foreldrene ble funnet drept. Politiet rykket den morgenen etter en uvanlig nødsamtale fra Denise Closs' mobiltelefon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer