For deg som ikke har råd til Bjarne Håkon Hanssen

SV skal holde gratis lobbykurs.

INVITERER: Tidligere kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell (SV) inviterer organisasjoner til lobby-kurs med partiets stortingsgruppe. Målet er å gi de som vanligvis ikke blir hørt kunnskap om hvordan de bør gå fram for å påvirke. FOTO: HANS ARNE VEDLOG
INVITERER: Tidligere kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell (SV) inviterer organisasjoner til lobby-kurs med partiets stortingsgruppe. Målet er å gi de som vanligvis ikke blir hørt kunnskap om hvordan de bør gå fram for å påvirke. FOTO: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): SVs nye parlamentariske leder, Bård Vegar Solhjell, inviterer nå organisasjoner og grupper som vanligvis ikke har ressurser til å drive lobbyvirksomhet overfor Stortinget til lobbykurs.

OrganisasjonerHan håper at mellom 50 og 100 organisasjoner vil være på plass 27. november, for å lære om hvordan de best taler sin sak i møte med Stortingets beslutningstakere og det offentlige.

- Det er viktig at alle har like muligheter til å påvirke oss politikere. Derfor gir vi gratis lobbykurs til de organisasjonene som ikke har råd til omfattende lobbyvirksomhet og dyre rådgivertjenester, sier Bård Vegar Solhjell, nestleder og parlamentarisk leder i SV til Dagbladet.

Tiltaket er et svar på de siste dagers debatt om hvordan økonomisk sterke særinteresser kan benytte seg av godt betalte rådgivere med bakgrunn i toppolitikken for å bli hørt.

Kritikken har rast mot tidligere minister Bjarne Håkon Hanssen (Ap), som sammen med to andre Ap-rådgivere starter PR-firmaet First House.

• Halvor Elvik kommenterer: - Har avslørt seg selv som en prinsippløs grådigper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer