Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

For et selskap!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • TV2-sjef Arne Jensen synes kanalens bruk av Espen Lie, Jan Petter Askevold og Pål Enger, sammen med hans egne medarbeidere Davy Wathne og Ernst A. Lersveen, i egenreklamen viser at «vår promoavdeling tenker nytt og framsynt». Reklamefilmen er sikkert ment å skulle være provoserende ut fra samme idé som ligger bak den kontroversielle Benetton-reklamen, om at vitsen er å vekke oppmerksomhet, aller helst debatt. Så la oss ta Jensen på ordet.
  • TV2 har valgt å profilere seg med den voldelige pengeinnkreveren Espen Lie. Det er jo et interessant budskap. Så har de valgt seg ut Jan Petter Askevold, som misbrukte sin stilling til å stjele en haug med penger. For tida er han pornoformidler. Og så til slutt den mislykte fotballspilleren Pål Enger, som mer enn noe annet ønsker å bli sett. For å oppnå det, har han stjålet to helt uerstattelige kunstverk av Edvard Munch som i dag er en del av vår nasjonale identitet og bevissthet.

Vi for vår del synes det unge TV-selskapet har gjort i bleia.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media