For få folk på Stortinget?

Presidenten mente det ikke var nok folk i salen til å votere.

TWITRET: Politisk rådgiver Sarah Pierstorff fra Arbeiderpartiet rapporterte fra salen med twittermeldingen over.
TWITRET: Politisk rådgiver Sarah Pierstorff fra Arbeiderpartiet rapporterte fra salen med twittermeldingen over.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||«Drama i stortingssalen - Stortinget får ikke votert fordi det er for få i salen». Meldingen tikket inn på nettsamfunnet Twitter litt før klokka 11 i dag. Det var politisk rådgiver Sarah Pierstorff fra Arbeiderpartiet som rapporterte.

Da hadde stortingspresident Thorbjørn Jagland nettopp bedt Stortinget om å ta pause for å hente inn nok representanter til salen. Jagland mente at salen ikke var vedtaksdyktig.
- Plutselig sa han at vi er for få i salen til å få votert, sier Pierstorff til Dagbladet.

En stund var det kaos i partigruppene, måtte de ringe rundt for å kalle folk inn? Så viste det seg at det likevel var nok representanter på plass i salen, og at det var systemet som styrer telleknappene det var noe galt med. Jagland hadde ikke fått riktig informasjon.

Nå er møtene i gang igjen. Plutselig gikk alt så fort unna, at Stortinget nå er godt i gang med kveldsmøtet som etter planen skulle starte kl. 18.00 i kveld. Nå skyldes kaoset i gangene at flere stortingsrepresentanter har fått langt mindre tid enn planlagt og dermed hastverk med å skrive ferdig innleggene til debattene.