For glade børsgutter går sola aldri ned...

ØVREVOLL (Dagbladet): - Dette gjorde godt etter tunge dager på Børsen, sier Jan Petter Sissener. I går tok sjefmekleren full pott på Øvrevoll, da hesten hans Loch Bering vant. På toppen av gull og premier, dro han kamerat Christen Sveaas i et saftig veddemål - før han avsluttet med V5.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De tre S-ene, børskameratene Jan Petter Sissener, Christen Sveaas og Marius Skaugen, eier galopphesten Loch Bering sammen.

I går rettet hesten opp mye etter to dårlige uker på Børsen. Med seier i Marit Sveaas' Minneløp, løpet er oppkalt etter moren til Christen Sveaas, kunne kompis og medeier Sveaas gi premien til Sissener. Det ble i børsfamilien i går. - Når det går opp på børsen, går det ned på galoppbanen, sa Christen Sveaas til Økonomisk Rapport for noen gylne børsmåneder siden.

At det motsatte også er et faktum, viste seg i går.

Fullkomment

Men det som gjorde dagen fullkommen for Sissener, er at han utfordret Sveaas i et saftig veddemål. Sveaas ville vedde på at Loch Bering ikke vant. Sissener bladde opp fem tusenlapper på seier, mot at Sveaas ga tolv ganger innsatsen om hesten var først i mål. Og Sveaas aksepterte.

- Herlig, sa Sissener. En herlig dag i det hele tatt. For selvfølgelig hadde han banker på Loch Bering på V5-bongen. Det ble 92000 kroner der også.

- Og snart peker børskursene riktig vei også, sa han skråsikkert til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer