For glade børsgutter går sola aldri ned...

ØVREVOLL (Dagbladet): - Dette gjorde godt etter tunge dager på Børsen, sier Jan Petter Sissener. I går tok sjefmekleren full pott på Øvrevoll, da hesten hans Loch Bering vant. På toppen av gull og premier, dro han kamerat Christen Sveaas i et saftig veddemål - før han avsluttet med V5.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre S-ene, børskameratene Jan Petter Sissener, Christen Sveaas og Marius Skaugen, eier galopphesten Loch Bering sammen.

I går rettet hesten opp mye etter to dårlige uker på Børsen. Med seier i Marit Sveaas' Minneløp, løpet er oppkalt etter moren til Christen Sveaas, kunne kompis og medeier Sveaas gi premien til Sissener. Det ble i børsfamilien i går.
- Når det går opp på børsen, går det ned på galoppbanen, sa Christen Sveaas til Økonomisk Rapport for noen gylne børsmåneder siden.

At det motsatte også er et faktum, viste seg i går.

Fullkomment

Men det som gjorde dagen fullkommen for Sissener, er at han utfordret Sveaas i et saftig veddemål. Sveaas ville vedde på at Loch Bering ikke vant. Sissener bladde opp fem tusenlapper på seier, mot at Sveaas ga tolv ganger innsatsen om hesten var først i mål. Og Sveaas aksepterte.

- Herlig, sa Sissener. En herlig dag i det hele tatt. For selvfølgelig hadde han banker på Loch Bering på V5-bongen. Det ble 92000 kroner der også.

- Og snart peker børskursene riktig vei også, sa han skråsikkert til Dagbladet.