Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- For jævlig

Far til søskenparet som fortsatt sitter fengslet, kjenner ikke igjen sine sønner slik de blir framstilt etter likskjendingen. Han fatter ikke hvordan de kan ha begått ugjerningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er snille gutter. Riktignok har minstemann (19) hatt en dårlig omgangskrets og vært borti stoff. Men eldstemann (21) har fast jobb og er alltid punktlig og stabil. Jeg tror ikke på at han kan ha vært med på dette. I så fall bare som tilskuer - en slags «kameramann», sier faren til Dagbladet.

Han er opprørt og sjokkert. Faren har tatt seg av guttene gjennom hele oppveksten, og beskriver dem som normale, og med vanlige interesser. - Det som har skjedd, er helt horribelt. Man står maktesløs i en sånn situasjon, og jeg har gått i en slags tåke siden nyheten ble kjent for meg, sier han.

Søndag gikk han tur med sønnene, uten å merke noe på dem som indikerte at de hadde vært med på det forferdelige i kapellet.

- De har aldri vært involvert i noe satanistisk miljø. De hørte heller ikke på black metall. De må ha blitt revet med av hovedmannen. Å gjøre noe sånt må sette spor i hodet på dem. Jeg håper bare det blir en lærepenge, sier faren.