Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-  For mye uklart

Investoren oppfattet etter hvert at han måtte undersøke investeringstilbudet fra Christer Tromsdal nærmere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Det var en rekke uklare punkter. Jeg kontaktet advokat Helge Almestad, som skrev et brev til saksbehandler i Wikborg, Rein & Co., advokat Atle Berentsen, sier mannen.

På dette tidspunktet satt han med en erklæring fra advokatfirmaet som skriftlig bekreftet at de ville bistå med oppgjør knyttet til betaling av 500 000 kroner, i tråd med oppgjørsinstruksen. Brevet er undertegnet av advokat Berentsen.

-  Dette brevet fra Wikborg, Rein & Co. fikk jeg etter en henvendelse til Tromsdal, sier mannen.

Han forteller at Almestad i sitt brev til Berentsen gjorde det klart at investoren erklærte seg ubundet av både betalingsinstruks og betalingsavtale.

-  Almestad framholdt at både avtalens innhold om omstendigheter knyttet til inngåelsen av avtalen, var grunnen til at jeg trakk meg. Helt spesifikt skyldtes dette at jeg forgjeves hadde forsøkt å innhente informasjon om hvilke investeringer midlene skulle benyttes til, og hvilken sikkerhet jeg hadde for den halve millionen jeg skulle betale inn, sier han.

-  Hva skjedde?

-  Verken Almestad eller jeg hørte et ord fra Wikborg, Rein & Co., og jeg droppet selvsagt hele opplegget.

-  Kjente advokat Berentsen til investeringsavtalens innhold?

-  Det er jeg helt sikker på, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media