For rølpete for TVNorge

«Mandagsklubben» tatt av lufta Både røykinga og drikkinga i «Mandagsklubben» ble påtalt. Da Kari Gjæver Pedersen og hennes svirebrødre i TV-programmet også harselerte over kanaldirektør Jan Steinmanns kropp, ble det for mye for TVNorge. I går besluttet ledelsen å ta programmet av lufta med øyeblikkelig virkning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det har vært mange ting vi har tatt opp før. Mandagens program fikk det til å flyte over. Programmet har vakt sterke reaksjoner i ledelsen, sier informasjonsdirektør Lasse Gimnes i TVNorge til Dagbladet.

Tidligere er programledertrioen blitt kritisert for et nærmest demonstrativt høyt røyke- og drikketempo og sine plumpe friskusfakter. I det niende programmet mandag kveld tro de til med å kommentere et oppslag i Dagbladet om at TVNorge går på et rekordunderskudd på 115 millioner kroner.

Feit, eller?

Samtidig ble det påpekt at de dårlige tidene ikke synes særlig på en velfødd Steinmann.

- Er selvironien så lav i TVNorge-ledelsen at Steinmanns korpus ikke kan være samtaleemne i et satireprogram?

- Jeg vil ikke si noe om hvorvidt det var dette som fikk oss til å ta programmet av lufta. Det var situasjonen som helhet som gjorde at vi bestemte oss, sier Gimnes.

Steinmann er på ferie, og så selv ikke mandagens program. Men TVNorge-ledelsen gjorde ham kjent med programmet i går.

- Steinmann var enig i vårt syn på saken. Etter samråd med ham tok vi beslutningen om å droppe programmet. Vi føler at vi ikke har fått det produktet vi som oppdragsgivere har bestilt. Det har vært et klart mislighold av produktansvar, sier Gimnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer