Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

For sju år siden fikk han kona tatovert på armen. Etter skilsmissen kom han tilbake

Dette ble resultatet.

MODIFIKASJONER: For sju år siden gjorde Jojo Ackermann denne tatoveringa på armen til en kunde. Sju år senere hadde kunden skilt seg fra kvinnen, og vil gjøre noen endringer. Foto: Privat
MODIFIKASJONER: For sju år siden gjorde Jojo Ackermann denne tatoveringa på armen til en kunde. Sju år senere hadde kunden skilt seg fra kvinnen, og vil gjøre noen endringer. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Evigvarende kjærlighet er og blir vakre greier, men som historien gjerne viser er det ikke alltid nevnte kjærlighet varer til evig tid.

Det er erfaringene til denne tatovøren fra Los Angeles et godt eksempel på.

- Kom tilbake Jojo Ackermann driver et tatoveringsstudio i den amerikanske storbyen, og deler mye av arbeidet sitt både på egne hjemmesider og på Instagram. Det var her bildet dukket opp, som tydet på at det kunne ligge en god historie bak.

Det er et klassisk «før og etter»-bilde, der orginalbildet viser en kvinne med blondt hår som er omgitt av blomster. På det neste bildet har tatovøren forandret henne til en djevel eller et monster med horn.

Ackerman, bekrefter overfor Dagbladet at det er han som står bak den fargerike forandringen, og fortelle hva som er bakgrunnen for tatoveringen.

- Mannen som tok tatoveringen kom til meg for sju år siden, og ba om et portrett av kona si. Nå har de skilt seg, og da kom han tilbake. Jeg dekket den i den japanske Hannya-stilen som passer godt med resten av tatoveringene han har, sier Ackerman.

Populært Etter at Ackermann la ut bildet på Instagram, har det fått massiv oppmerksomhet. På bildelingstjenesten Imgur, der noen andre har lagt det ut, er det sett nesten fem millioner ganger, og det er ingen mangel på kreative kommentarer.

Det store flertallet peker på at det er en dårlig idé å forevige personer eller navn, da oppfatningen av disse personene fort kan endre seg.

Andre ser det fra en mer humoristisk vinkel.

- Det ligner forstyrrende mye på moren til ei jente jeg pleide å date. Begge versjonene, skriver en bruker.

En annen minner om at vi her bare blir servert den ene «halvdelen» av historien.

- Jeg liker hvordan alle går ut fra at det er hun som har oppført seg dårlig. Kanskje det er han som er en dust, skriver vedkommende.

Inspirasjon? Ackermann forteller videre at han aldri hadde sett for seg at bildet hans skulle få så stor oppmerksomhet, og synes det er gøy at hans verk nå er gjenstand for beundring og latter over hele verden.

Han håper også at det kan fungere som inspirasjon for andre.

- Jeg er forbløffet over hvor mye blest det har blitt rundt bildet. Kanskje dette kan gi andre en idé om hvordan en portrettatovering kan brukes på en kreativ måte til å lage et nytt bilde.

- Dersom behovet plutselig dukker opp, legger han til.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!