For sulten

Han har en appetitt så gigantisk at restaurantene nekter ham adgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Indiske restauranter nekter storspiste P.K. Rappai (60) adgang til deres spis-så-mye-du-vil-tilbud. En større kjede har endog gått så langt at de har hengt opp postere av mannen i sine restauranter, med advarselen «Se opp for Rappai», melder The Daily Telegraph og Asiaweek.com.

Den 60 år gamle mannen skremmer vannet av både kokker, kelnere og restauranteiere med sin gigantappetitt.

Storspiser

Rappai går under kallenavnet Theetta, som betyr Storspiser, og deltar i spisekonkurranser landet rundt. For å delta på slike tar han et gebyr på 130 britiske pund.

Historiene om vekta hans varierer. Asiaweek skriver for eksempel at han veier 594 kilo, mens Daily Telegraph skriver 120. Det siste er trolig det korrekte, men det gjør ikke appetitten hans mindre imponerende.

Han spiser 70 riskaker og drikker to liter te til frokost klokka sju på morgenen. Deretter legger han i seg to risbaserte lunsjer i løpet av dagen, store nok til å mette 20 personer. Middagen består av omlag 40 friterte brød. Blir han småsulten mellom måltidene snacker han gjerne i seg 150 mangoer, skriver Asiaweek.com.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer