For sulten

Han har en appetitt så gigantisk at restaurantene nekter ham adgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Indiske restauranter nekter storspiste P.K. Rappai (60) adgang til deres spis-så-mye-du-vil-tilbud. En større kjede har endog gått så langt at de har hengt opp postere av mannen i sine restauranter, med advarselen «Se opp for Rappai», melder The Daily Telegraph og Asiaweek.com.

Den 60 år gamle mannen skremmer vannet av både kokker, kelnere og restauranteiere med sin gigantappetitt.

Storspiser

Rappai går under kallenavnet Theetta, som betyr Storspiser, og deltar i spisekonkurranser landet rundt. For å delta på slike tar han et gebyr på 130 britiske pund.

Historiene om vekta hans varierer. Asiaweek skriver for eksempel at han veier 594 kilo, mens Daily Telegraph skriver 120. Det siste er trolig det korrekte, men det gjør ikke appetitten hans mindre imponerende.

Han spiser 70 riskaker og drikker to liter te til frokost klokka sju på morgenen. Deretter legger han i seg to risbaserte lunsjer i løpet av dagen, store nok til å mette 20 personer. Middagen består av omlag 40 friterte brød. Blir han småsulten mellom måltidene snacker han gjerne i seg 150 mangoer, skriver Asiaweek.com.

Studenthevn

Ifølge The Daily Telegraph er storspiseren beryktet blant Indias kokker, etter en episode hvor noen studenter brukte ham som hevn mot en restaurant. Studentene mente seg snytt på vekslepenger og som hevn spanderte de en spis-så-my-du-vil-billett på Rappai ved samme restaurant.

Den velvoksne inderen fikk kokker og kelnere til å svette godt da han la i seg fire svære skåler med ris og linser, og nesten tømte kjøkkenet, før han så krevde enda mer mat.

Krangel og håndgemeng med de ansatte brøt ut og politiet ble tilkalt. Politiet holdt imidlertid med Rappai og kokken ble beordret bak grytene igjen til storspiseren var mett.

Asiaweek skriver at Rappai er singel, til tross for at han trolig ville vært en svært takknemlig ektemann for en god kokke. Han forklarer imidlertid at hvis han hadde hatt kone og barn ville han bare bekymret seg for hvordan han skulle fødd på dem.

<B>VILLE HOLDT: </B>Denne gryta inneholder 1850 kilo biryani (ris og kylling), og ville nok kunne mettet selv Rappai i noen dager.<br>Illustrasjonsfoto: REUTERS