- For tjukk for McDonalds

Pernilla Flodin (20) fikk sparken fra McDonalds etter bare fire dager, med beskjed om at hun var «for kraftig til å stå i kassa».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 20 år gamle jenta gikk gråtende hjem fra jobb den dagen hun fikk beskjeden. Da hennes samboer fikk høre hva som hadde hendt, ringte han selv til McDonalds-sjefen og fikk samme beskjed, melder Aftonbladet.

Pernilla hadde etter to jobbintervjuer fått løfte om en seks måneders prøveansettelse på heltid hos McDonalds-restauranten. Hun begynte i jobben sist mandag, men på onsdag da hun skulle skrive under ansettelsesavtalen fikk hun beskjed om at hun bare fikk jobbe deltid.

- Personalsjefen sa at det var fordi jeg hadde barn og ikke kunne jobbe mer. Men jeg fortalte at jeg hadde både samboer, far og farmor som kunne hjelpe til. Men til slutt skrev jeg under, fordi jeg var redd for ikke å få jobbe i det hele tatt, sier Pernilla til Aftonbladet.

Men dagen etter ble hun atter innkalt og fikk høre at hun måtte slutte.

- Når jeg forsøkte å spørre hvorfor, svarte han «Ettersom vi ansetter folk som skal kunne jobbe overalt, i kassene også, anser vi ikke at du kan det. Du er for kraftig», sier Pernilla.

I tillegg til samboeren ringte også Pernillas svigermor til personalsjefen for å høre hvordan de kunne sparke henne på den måten.

- Da sa han at han aldri ville latt meg komme i nærheten av kundene deres, forteller Pernilla.

Personalsjefen på McDonalds-restauranten vil ikke kommentere saken, men henviser til eier av filialen - som ikke har vært tilgjengelig, ifølge Aftonbladet Aftonbladet.

Illustrasjonsfoto: SCANPIX