Fant savnet kvinne langs veien

For tre uker siden ble tobarnsmoren kidnappet på joggetur, i går ble hun funnet i live 22 mil hjemmefra

Politiet leter etter to bevæpnede kvinner.

MELDTE KONA SAVNET: Det var mannen Keith, som meldte Sherri Papini savnet, etter at han kom hjem til tomt hus. Verken kona eller barna var hjemme. Mannen ringte så barnehagen, der de ansatte kunnen fortelle at barna ikke hadde blitt hentet. Foto: Help Find Sherri Papini/Facebook
MELDTE KONA SAVNET: Det var mannen Keith, som meldte Sherri Papini savnet, etter at han kom hjem til tomt hus. Verken kona eller barna var hjemme. Mannen ringte så barnehagen, der de ansatte kunnen fortelle at barna ikke hadde blitt hentet. Foto: Help Find Sherri Papini/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Familie og pårørende har i over tre uker levd i håpet om at den 34 år gamle tobarnsmoren Sherri Papini skal dukke opp i god behold.

Fram til torsdag var alt politiet hadde å gå etter en iPhone, et par ørepropper og noen hårstrå, som trolig tilhørte 34-åringen, og som ble funnet ved stien der Papini skal ha vært på joggetur, skriver CNN.

Torsdag ble hun funnet i Yolo County i California, omtrent 22 mil fra stedet hun sist ble sett. Tobarnsmoren ble oppdaget av en tilfeldig bilist langs veien.

Leter etter to bevæpnede kvinner

- Hun er trygg, tilstanden hennes er stabil, og hun har fått medisinsk oppfølging på sykehuset. Nå er hun gjenforent med ektemannen, sier sheriff Tom Bosenko til CNN.

Politiet har vært tilbakeholdne med informasjon om tobarnsmorens tilstand, men hun skal ikke være kritisk skadd.

- Vi er veldig glade for at Sherri har blitt funnet i live, og at hun er gjenforent med familien. Denne saken har berørt hele lokalsamfunnet og nasjonen, sier Bosenko til kanalen.

Politiet leter nå etter to kvinner i en mørk SUV, som skal være innblandet i saken. De to kvinnene skal være bevæpnet. Foreløpig er det uklart hva som er årsaken til kidnappingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer