Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fant savnet kvinne langs veien

For tre uker siden ble tobarnsmoren kidnappet på joggetur, i går ble hun funnet i live 22 mil hjemmefra

Politiet leter etter to bevæpnede kvinner.

MELDTE KONA SAVNET: Det var mannen Keith, som meldte Sherri Papini savnet, etter at han kom hjem til tomt hus. Verken kona eller barna var hjemme. Mannen ringte så barnehagen, der de ansatte kunnen fortelle at barna ikke hadde blitt hentet. Foto: Help Find Sherri Papini/Facebook
MELDTE KONA SAVNET: Det var mannen Keith, som meldte Sherri Papini savnet, etter at han kom hjem til tomt hus. Verken kona eller barna var hjemme. Mannen ringte så barnehagen, der de ansatte kunnen fortelle at barna ikke hadde blitt hentet. Foto: Help Find Sherri Papini/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Familie og pårørende har i over tre uker levd i håpet om at den 34 år gamle tobarnsmoren Sherri Papini skal dukke opp i god behold.

SIST SETT HER: Papini forsvant etter å ha dratt på løpetur for tre uker siden. Her ble hun sist sett, før hun ble funnet torsdag. Foto: Andrew Seng/The Sacramento Bee via AP
SIST SETT HER: Papini forsvant etter å ha dratt på løpetur for tre uker siden. Her ble hun sist sett, før hun ble funnet torsdag. Foto: Andrew Seng/The Sacramento Bee via AP Vis mer

Fram til torsdag var alt politiet hadde å gå etter en iPhone, et par ørepropper og noen hårstrå, som trolig tilhørte 34-åringen, og som ble funnet ved stien der Papini skal ha vært på joggetur, skriver CNN.

Torsdag ble hun funnet i Yolo County i California, omtrent 22 mil fra stedet hun sist ble sett. Tobarnsmoren ble oppdaget av en tilfeldig bilist langs veien.

Leter etter to bevæpnede kvinner

- Hun er trygg, tilstanden hennes er stabil, og hun har fått medisinsk oppfølging på sykehuset. Nå er hun gjenforent med ektemannen, sier sheriff Tom Bosenko til CNN.

Politiet har vært tilbakeholdne med informasjon om tobarnsmorens tilstand, men hun skal ikke være kritisk skadd.

- Vi er veldig glade for at Sherri har blitt funnet i live, og at hun er gjenforent med familien. Denne saken har berørt hele lokalsamfunnet og nasjonen, sier Bosenko til kanalen.

Politiet leter nå etter to kvinner i en mørk SUV, som skal være innblandet i saken. De to kvinnene skal være bevæpnet. Foreløpig er det uklart hva som er årsaken til kidnappingen.

Sporet smarttelefonen

Det er over tre uker siden den 34 år gamle kvinnen dro ut på joggetur 2. november.

Midt på dagen la hun ut på joggetur, og naboene så at kvinnen ikledd rosa treningstøy forlot familiens hus rundt klokka to på formiddagen.

Det var mannen Keith, som meldte henne savnet etter at han kom hjem til tomt hus. Verken kona eller barna var hjemme, som vanlig.

Mannen ringte deretter til barnehagen, der de ansatte kunnen fortelle at barna ikke hadde blitt hentet den dagen.

Ektemannen sporet så konas smarttelefon, som ikke befant seg langt hjemmefra.

- Det var da jeg visste at hun hadde blitt kidnappet, sa han til den lokale tv-stasjonen KRCR.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!