Forakt, skuffelse og raseri

WASHINGTON D.C. (Dagbladet): - Det ovale kontor er ikke et privat soverom, sier Steve Perkins fra Virginia. - Jeg stemte på en president med sylskarp hjerne og viktige saker, som ender opp i historiebøkene som kåtingen i Det hvite hus, sier Eric Silverman fra Boston.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Monica truet Clinton

Taylor vifter med en plakat som krever riksrett mot Clinton. Silverman er turist i Washington D.C. sammen med vennene, ekteparet Aron og Debra Lauren, fra Baltimore. Alle befinner seg utenfor Det hvite hus.

Riksrett

To ferske meningsmålinger gjort av CNN/Gallup og ABC News, tatt opp etter at Starr-rapporten ble offentlig fredag, viser at henholdsvis 62 prosent og 56 prosent mener Clinton fremdeles gjør en god jobb. Men ABC-målingen viser at 57 prosent synes riksrett er eneste løsning hvis presidenten ba Monica Lewinsky lyve om forholdet deres. I CNN-målingen mener 60 prosent at Clinton ikke bør stilles for riksrett.

- Han burde gå, men det kommer ikke til å skje. Ingen er interessert i å fjerne ham akkurat nå. Al Gore etterforskes for innsamling av valgkamppenger og økonomien i USA er god. Det er ille for USA å ha en president som kan bli sett på som en vits, sier Silverman.

- Folk bryr seg virkelig om det som skjer. Det er en tragedie for USA at vi har en president som har revet ned alt som handler som integritet og verdighet. Herregud, se på det som foregår i verden. USAs president må jo vite at han er valgt av folket fordi de hadde tillit til ham. Den tilliten er borte, selv om jeg fremdeles er enig i politikken hans, sier Aron Lauren og kona gir klar beskjed:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer