– Forbanna på sykehuset

Kohinoor er utslitt. Ali fremdeles i respirator

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ali Haji Mohamed Farah ligger fremdeles i respirator. Dert har han gjort siden operasjonen natt til tirsdag.

– Det har versert forskjellige versjoner i media, men Ali har aldri vært våken. De forsøkte å vekke han en gang på sykehuset, tirsdag kveld. Da det viste seg at det ikke var heldig, ble han lagt i medisinsk koma på ny, sier Kohinoors manager og familiens talsperson Jon Christian Foss til Dagbladet.no

Utkjørt

Tirsdag fikk Kohinoor beskjed om at sykehuset skulle forsøke å vekke Ali. Klokken 20 på kvelden ble han tatt ut av respirator og tatt av narkosen. Klokken 23 fikk samboeren hans beskjed om å gå hjem og hvile og at Ali ville være våken neste dag. Klokken 01 på natten viste det seg at tilstanden var så alvorlig at sykehuset valgte å legge Ali Farah tilbake i respirator og medisink koma, ifølge Foss.

– Hun tok det veldig tungt, og hun er utkjørt nå. På dagen er hun hos Ali og om natten tas hun vare på av familien. De to har en liten datter på sju uker, som hun egentlig skulle kost seg med og tatt vare på. Men plutselig skjer dette og nå er hun så sliten at hun ikke klarer å amme, sier Foss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer