Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Forbrent lik funnet i skogholt

Politiet har ikke slått drapsalarm, og vet ikke om det dreier seg om en ulykke eller en kriminell handling.

UNDERSØKER ÅSTEDET: Politiet fortsatte i kveld sine undersøkelser på åstedet. En mann er funnet brent ihjel i turområde i Haugesund. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet
UNDERSØKER ÅSTEDET: Politiet fortsatte i kveld sine undersøkelser på åstedet. En mann er funnet brent ihjel i turområde i Haugesund. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet betegner funnet i skogen som et mistenkelig dødsfall, men forteller i kveld at det ikke er slått drapsalarm.

- Vi holder alle muligheter åpne, og håper vi kan få noen svar i morgen slik at vi forhåpentligvis kan utelukke den verste teorien, sier politioverbetjent ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt, Thorbjørn Nervik til Dagbladet i kveld.

- Vi kan ikke i kveld gi noen svar om det er et uhell eller om det er en kriminell handling, sier Nervik.

Det var i ettermiddag ikke kommet inn meldinger om savnede personer i distriktet, og politiet opplyser at de ikke jobber opp mot en savnet-melding.

En av mannskapene på åstedet forteller til Dagbladet i kveld at det er funnet et telt og fotoutsyr nært åstedet.

Det skal være et rikt dyreliv i området, og det er ikke uvanlig at folk kommer til for å fotografere.

Etter det Dagbladet erfarer skal vedkomne være så ille tilredt at det derfor har vært vanskelig for politiet å fastslå kjønn og identitet.

- Vi antar at det er en mannsperson. Vi håper obduksjonen kan gi oss noen svar, sier Nervik til Dagbladet.

MISTENKELIG DØDSFALL: En mann er funnet med store brannskader i et skogholt mellom Brakahaug og Skåredalen mandag ettermiddag. Åstedsgransere er i arbeid. Personens identitet er ukjent, og politiet betegner saken som et mistenkelig dødsfall.  Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
MISTENKELIG DØDSFALL: En mann er funnet med store brannskader i et skogholt mellom Brakahaug og Skåredalen mandag ettermiddag. Åstedsgransere er i arbeid. Personens identitet er ukjent, og politiet betegner saken som et mistenkelig dødsfall. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer

Den døde skal obduseres i morgen klokken 0730.

- Ikke klarlagt om det er en ulykke Politiet fikk melding om en død person klokken 15.20. Personen ble funnet i terrenget mellom Brakahaug og Skåredalen i Haugesund.

Politiet har sendt tekniske etterforskere til funnstedet, men vet foreløpig ikke hva som har tilstøtt vedkommende. Ved liket ble det funnet blant annet utstyr som brukes til å gjøre opp ild, inkludert drivstoff eller gass, men det er foreløpig ikke klarlagt om det kan dreie seg om en ulykke.

- Det er funnet en del gjenstander som kan relateres til friluftsliv og telting. Funnstedet ligger også like ved en sti, sier operasjonsleder Svein Sørensen.

- Vi håper at vi får inn opplysninger fra pulbikum som gjør identifikasjon mulig, sier operasjonslederen.

Dagbladet får opplyst at liket ble funnet av en kvinnelig turgåer.

Kripos hadde klokka 17.35 ikke fått noen anmodning om bistand fra haugesundspolitiet.
Dagbladet kommer med mer.

UKJENT MANN: Identiteten til den avdøde er foreløpig ukjent. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
UKJENT MANN: Identiteten til den avdøde er foreløpig ukjent. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling