Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forbrent lik var mann som døde av kullosforgiftning

- Trolig ulykke, sier politiet.

ETTERFORSKNING: Politiets tekniske etterforskere arbeidet i går med å sikre spor på stedet der det sterkt forbrente liket ble funnet. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet
ETTERFORSKNING: Politiets tekniske etterforskere arbeidet i går med å sikre spor på stedet der det sterkt forbrente liket ble funnet. Foto: Håkon Eikesdal/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Personen som i går ble funnet død og kraftig forbrent ved et turområde i Haugesund, er en mann som døde av kullosforgiftning. Det er klart etter obduksjonen, opplyser politiet.

- Gass i telt - Det som trolig har skjedd, er at han har sovnet på grunn av kullosen som samlet seg i teltet; eventuelt kan det ha tatt fyr først, og så har han vært uheldig, sier Torbjørn Nervik, politioverbetjent ved Haugaland og Sunnhordland poltidistrikt, til Dagbladet.

Han opplyser at det ikke foreligger mistanke om noe kriminelt.

Politiet betegnet i går dødsfallet som mistenkelig, men slo ingen drapsalarm. På åstedet ble det funnet utstyr til å gjøre opp ild med, og det er trolig dette utstyret som har forårsaket kullosforgiftningen.

Etterforskningen har brakt på det rene at den antatte ulykken må ha skjedd natt til i går.

Funnet av turgåer Det var en kvinnelig turgåer som i går ettermiddag fant det sterkt forbrente og vanskelig identifiserbare liket i terrenget mellom Brakahaug og Skåredalen i Haugesund kommune, et yndet utfartssted for fotoentusiaster på grunn av det rike dyrelivet.

- Liket lå et stykke unna turstiene, forteller politioverbetjenten.

Politiet er nå i ferd med å avslutte etterforskningen.

- Vi har ennå ikke brakt identiteten på det rene. Når vi har gjort det og varslet de pårørende, er saken avsluttet hos oss, sier Nervik.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media