Forbryter- nettverket

Politiet mener dette fotografiet viser hvordan de kriminelle liker å se seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mennene på bildet er i midten av 20-åra, er straffedømt flere ganger og har kontakt med flere sentrale personer tilknyttet det beinharde ransmiljøet på Østlandet. Politiet beskriver dem også som medlemmer av den såkalte B-gjengen.

Mannen til høyre går under kallenavnet «Onkel Skrue». Han ble etterlyst internt i politiet rett etter dødsranet i Stavanger, men «Onkel Skrue» er i dag verken siktet eller mistenkt for kommandoranet mot tellesentralen i Stavanger.

Mafiabildet skal være tatt i en fornøyelsespark. Begge er straffedømt flere ganger, blant annet for grov vold, grove tyverier og heleri. Etterretningsseksjonen ved Oslo politidistrikt har de to kameratene på sine interne spaningslister.

Bilder som politiet har beslaglagt, viser at begge har vært sammen med David Aleksander Toska, alias «Mesterhjernen», i festlige lag.

Politiet sitter også med bilder som viser «Onkel Skrue» sammen med en rekke andre personer i den indre kretsen av ransmiljøet.

EKSKLUSIVT: Bildet er trolig tatt på Frognerseteren i Oslo. David Aleksander Toska nyter en bedre middag med venner.
DREPT TORPEDO: Den fryktede torpedoen Eivind Johansen, som ble drept for fire år siden, avbildet sammen med et medlem av ransgjengen, en 23-åring fra Oslo.
SEMTRAL: En mann i 30-åra, som politiet mener er sentral i ransmiljøet, på byen sammen med venner. De øvrige er «Onkel Skrue», to kvinner og en kamerat av flere i ransmiljøet.
ONKEL SKRUE: Fra venstre, Toska, Betew, «Onkel Skrue» og en 30 år gammel kamerat.