Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Forbudt

Kommunen legger ned forbud mot å steke vafler i Molde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en årrekke har det blitt stekt vafler under idrettsarrangement i Idrettens Hus i Molde. Nå skal imidlertid de varme hjertene til livs.

I en e-post som kommunen har sendt rundt til alle idrettslagene i byen, legger kommunen nå ned forbud mot å steke vafler.

«Svært intens»

Grunnen skal være at steikelufta trenger seg inn overalt og er til sjenanse for brukere og ansatte i hallen, skriver lokalavisa Romsdals Budstikke.

Idrettslagene forstår lite av kommunens vaffelkritikk, selv om kommunen hevder mange brukere og ansatte har klaget på «svært intens vaffelsteiking i kiosken.»

-  Det har vært en slager med vaffelsalg i kiosken, men nå må vi bare ta forbudet til etterretning. Dette er en sak som vi ikke orker å bruke mer energi på. Vi har større utfordringer i Molde Håndballklubb enn å sikre inntektene fra vaffelsalg, sier leder i klubben, Alf Reistad til avisa.

-  Trivselfaktor

-  Jeg mener det er en trivselsfaktor med vafler i kiosken. Men vi må nok bare bøye oss for forbudet, sier leder Reidar Andestad i Sportsklubben Træff.

Det påpekes at vaktmesterne i Idrettens Hus har myndighet til å gripe inn mot ulovlig vaffelsteking. Romsdals Budstikke er imidlertid kjent med at vaktmestrene gjør opprør mot arbeidsgiver og ikke stiller seg bak kravet om vaffelforbud i hallen.

KALDE HJERTER: Molde kommune har ikke sans for varme vaffelhjerter under idretts-arrangementet i Idrettens Hus.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media