Forbyr gruppevoldtekt-demonstrasjon i New Delhi

Raser etter at 23-åring ble voldtatt av seks menn på buss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at en 23 år gammel jente ble gjengvoldtatt av seks menn i 40 minutter på en buss i New Delhi forrige søndag, har tusenvis av mennesker tatt til gatene i New Delhi for å demonstrere mot ugjerningene.

I byen rapporteres det om en ny voldtekt hver 18. time. Demonstrantene krever større sikkerhet for kvinnene i landet, og at forbryterne skal måtte bøte med livet. - Ingen måte å proteste på Etter seks dager med voldelige demonstrasjoner, forbys nå aktivistene å protestere mot gruppevoldtekten, ifølge The Australian Times. Politiet har måttet ty til vannkanoner, batonger og tåregass. - Dette er ingen måte å protestere på. Å forsøke å storme bygninger og bryte ned sperringer er ingen måte å starte en dialog på. Myndighetene forsøker å gjøre hva enn de kan for å forsikre seg om at kvinner er trygge i dette landet, sier innenriksminister R. P. N. Singh til CNN, ifølge avisa.

- Fortsatt i kritisk tilstand De voldelige protestene har også ført til at området der president Pranab Mukherjee holder til, har blitt sperret av.

Rundt 20 personer skal være sendt til sykehus. De fleste av aktivistene skal være studenter. Den kvinnelige studenten ligger fortsatt kritisk skadd på sykehus i byen, ifølge India Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer