Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fordeler med å være prostituert — masse frekt undertøy

Reklamefilm for prostitusjon har satt sinnene i kok i Danmark.

FORDELENE MED SEXSALG:  Blant annet at du kan investere i frekt undertøy med god samvittighet, ifølge Linda Kristiansen. Bilde fra: Sexarbejderkarriere.dk
FORDELENE MED SEXSALG: Blant annet at du kan investere i frekt undertøy med god samvittighet, ifølge Linda Kristiansen. Bilde fra: Sexarbejderkarriere.dk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den danske politikeren Linda Kristiansen har satt sinnene i kok i Danmark etter at hun deltok i en reklamefilm for prostitusjon.

I reklamen forteller hun om fordelene ved å selge sex. 

- Altså, jeg har alltid likt å gå i frekt undertøy. Og nå har jeg en hver mulighet for det. Det er jo en investering, sier hun blant annet på videoen.

Kampanjen hun er en del av framsiller også jobben som en «fleksibel studiejobb» hvor du har tett og positiv kontakt med kundene dine. 

Linda Kristiansen står på stortingslista for De radikale og sier hun med filmen vil sette fokus på de prostituerte og de positive sidene ved yrket.

- Jeg vil gjerne gjøre folk oppmerksomme på at det å være prostituert kan være et positivt yrke, sier hun til Ekstrabladet.dk 

Utsagnene har ikke overraskende provosert. En av dem som ytrer kritikken høyest er skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis, kjent blant annet fra Lars von Triers dogmefilm Idiotene.

- Jeg har så lyst til å ta den lubne kroppen din i armene mine, pille av deg kontormus-brillene og hviske deg i øret at du er så naiv at det grenser til å være tilbakestående, skrev hun i sin kommentarspalte i avisa Ekstrabladet i går.

I dagens «God morgen, Danmark» på dansk tv steg temperaturen enda et hakk. Da Bjarup Riis skulle møte talskvinne for Sexarbejdernes Interesseorganisation, Susanne Møller, til debatt ble hun til slutt truet med teip foran munn hvis hun ikke tiet. 
Skuespilleren beskyldte Møller for å reklamere for prostitusjon og framstille det som uten omkostninger å selge sex.

- Nei, jeg reklamerer ikke for det, prøvde Møller å si.

- Jo, det gjør du. Det er skittent! svarte Bjarup Riis.

- Hold nå kjeft, svarer Møller og prøver å forstette, men blir i stedet avbrutt.

- Jeg blir sinnsyk av det her. Jeg vil ikke finne meg i det! sier skuespilleren, som da blir møtt med den ultimate trusselen fra programleder Morten Reesten:

-Nei, det kan jeg høre. Hvis du ikke holder munn nå, så får du en teipbit foran munnen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling