- Fordreid Behn-reportasje

TV-kanalen Metropol er ikke fornøyd med TV 2s Ari Behn-innslag i går. - TV2 viste 30 spekulative sekunder som er tatt helt ut av konteksten, sier PR- og informasjonskoordinator i Metropol, Karen Onsager, til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innslaget fra tv-kanalen Metropol gikk på TV 2 i går kveld. Her fikk vi se Ari Behn på et hotellrom i Las Vegas hvor han var sammen med to polske kvinner. Den ene kvinnen sniffer kokain. Ari Behn opptrer som en slags kopi av gonzo-journalisten Hunter S. Thompson:

- Nå skal jeg ned og røyke pot med «brats», noen polske kjerringer som vi har raska sammen, melder Behn.

Informasjonskoordinator Karen Onsager i Metropol var ikke fornøyd da hun så innslaget på TV2 i går kveld.

- Innslaget er tatt helt ut av alle proporsjoner og får stå på TV 2 sin regning. Dette er tatt ut av sammenhengen og er en vrangforestilling, sier Onsager til Dagbladet.no.

- Ikke narkoshow

TV-kanalen har i dag bestemt at de ikke vil videredistribuere Behn-innslagene - eller bilder fra disse etter TV 2-innslaget.

- Ari Behn har laget en halvdokumentar hvor han har spilt en rolle. Dette er ikke Ari Behn privat, men en multikunstner på tur i Las Vegas. Behn har forsøkt å fange opp det absurde livet i Las Vegas og har ikke laget et narkoshow, sukker informasjonskoordinatoren.

Metropol er fornøyd med de fire novellefilmene som Behn laget i den amerikanske spillebyen og viser til at det vil være merkelig om en reisereportasje fra Las Vegas ikke handler om dop og gambling.

- Det er jo det Las Vegas dreier seg om. Ingen hevet heller på øyenbrynene da innslagene ble vist i februar i fjor, sier Onsager.