Foreldre siktet for spedbarnsvold

Siktet for legemsbeskadigelse mot sitt seks uker gamle barn. Moren erkjenner ikke straffskyld.

TO SIKTET: Politiadvikat Inger-Lise Høyland (tv) og advokatfullmektig Mads Berven er i Norhordland tingrett der en far blir fremstilt for fengsling i en sak der to foreldre er siktet for legemsbeskadigelse av et seks uker gammelt spedbar. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TO SIKTET: Politiadvikat Inger-Lise Høyland (tv) og advokatfullmektig Mads Berven er i Norhordland tingrett der en far blir fremstilt for fengsling i en sak der to foreldre er siktet for legemsbeskadigelse av et seks uker gammelt spedbar. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Foreldrene til et seks uker gammelt barn i Hardanger er pågrepet, siktet for legemsbeskadigelse av spedbarnet, opplyser politiet i en pressemelding.

Begge foreldrene er siktet for legemsbeskadigelse.

- Ser alvorlig på saken Faren blir framstilt for fengsling i Nordhordaland tingrett i dag, mens moren trolig blir framstilt i morgen.

Politiet opplyser at de ser alvorlig på saken, men er foreløpig svært sparsommelige med detaljer.

- Han er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse, men jeg vil ikke si noe mer før fengslingsmøtet, sier politiadvokat Inger-Lise Høyland til BT.no.

Politiet vil i dagens fengslingsmøte be om at mannen blir varetektsfengslet i fire uker.

Fengslingsmøte bak lukkede dører Mannens forsvarer under dagens fengslingsmøte, advokatfullmektig Mads Falck Berven ønsker ikke å kommentere saken før fengslingsmøtet.

- Vi kommer til å be om at fengslingsmøtet klokka 13.00 går bak lukkede dører. Jeg kommer tilbake til kommentarer etter møtet, sier Berven til Dagbladet.

- Erkjenner ikke straffskyld Kvinnens forsvarer, advokat Rolf Knudsen er i retten tirsdag. Men i en kort kommentar sier han at kvinnen ikke er enig i siktelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer