Foreldre siktet for spedbarnsvold

Siktet for legemsbeskadigelse mot sitt seks uker gamle barn. Moren erkjenner ikke straffskyld.

TO SIKTET: Politiadvikat Inger-Lise Høyland (tv) og advokatfullmektig Mads Berven er i Norhordland tingrett der en far blir fremstilt for fengsling i en sak der to foreldre er siktet for legemsbeskadigelse av et seks uker gammelt spedbar. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TO SIKTET: Politiadvikat Inger-Lise Høyland (tv) og advokatfullmektig Mads Berven er i Norhordland tingrett der en far blir fremstilt for fengsling i en sak der to foreldre er siktet for legemsbeskadigelse av et seks uker gammelt spedbar. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foreldrene til et seks uker gammelt barn i Hardanger er pågrepet, siktet for legemsbeskadigelse av spedbarnet, opplyser politiet i en pressemelding.

Begge foreldrene er siktet for legemsbeskadigelse.

- Ser alvorlig på saken Faren blir framstilt for fengsling i Nordhordaland tingrett i dag, mens moren trolig blir framstilt i morgen.

Politiet opplyser at de ser alvorlig på saken, men er foreløpig svært sparsommelige med detaljer.

- Han er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse, men jeg vil ikke si noe mer før fengslingsmøtet, sier politiadvokat Inger-Lise Høyland til BT.no.

Politiet vil i dagens fengslingsmøte be om at mannen blir varetektsfengslet i fire uker.

Fengslingsmøte bak lukkede dører Mannens forsvarer under dagens fengslingsmøte, advokatfullmektig Mads Falck Berven ønsker ikke å kommentere saken før fengslingsmøtet.

- Vi kommer til å be om at fengslingsmøtet klokka 13.00 går bak lukkede dører. Jeg kommer tilbake til kommentarer etter møtet, sier Berven til Dagbladet.

- Erkjenner ikke straffskyld Kvinnens forsvarer, advokat Rolf Knudsen er i retten tirsdag. Men i en kort kommentar sier han at kvinnen ikke er enig i siktelsen.

- Hun erkjenner ikke straffskyld. Utover det kan jeg ikke kommentere saken, sier Knudsen til Dagbladet.