Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Foreldrene ba datter (16) slå opp med kjæresten

Datteren svarte med å drepe mor og sine to brødre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Terrey og Penny Caffey fra den lille byen Emory i Texas likte ikke at datteren deres (16) var sammen med 19 år gamle Charles Wilkinson.

Nå har familiekonflikten fått en tragisk utgang.

Lørdag morgen dro datteren, som politiet ikke har offentliggjort navnet på fordi hun er mindreårig, kjæresten Charles og to venner av dem, Charles Allen Waid (20) og Bobbi Gale Johnson (18) til familiens hus.

Alle fire er nå pågrepet.

Der drepte de Penny Caffey og jentas to brødre Mathew (13) og Tyler (8). Bare faren Terry Caffey overlevde. Han ble skutt fem ganger, melder nyhetsbyrået AP.

- Vi er sikre på at motivet var at datteren var sammen med en av personene som nå er arrestert og at foreldrene hadde forsøkt å få dem til å slå opp, sier sheriff David Traylor til AP.

Klassekamerater av de to beskriver dem som uatskillelige og at de hadde få andre venner på skolen.

Etter at han ble skutt, dro Terry Caffey seg omtrent 275 meter gjennom en skog, før han varslet nabo Tommy Gaston om hva som hadde skjedd.

BARE HUNDEN IGJEN: De fire ungdommene tente på huset etter at de gikk amok. Faren i huset overlevde, men ligger på sykehus. Familiens hund overlevde også. Foto: AP/Scanpix
BARE HUNDEN IGJEN: De fire ungdommene tente på huset etter at de gikk amok. Faren i huset overlevde, men ligger på sykehus. Familiens hund overlevde også. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Han har blitt operert flere ganger, men er nå ved bevissthet.

- Han hører fortsatt skuddene inne i hodet, sier Diane Dunlap, en nær venn av familien, til avisa Tyler Morning Telegraph.

image: Foreldrene ba datter (16) slå opp med kjæresten
ARRESTERT: Charles Wilkinson, Charles Allen Waid og Bobbi Gale Johnson er arrestert. Det er også datteren til Terry og Penny Caffey, men navnet hennes er ikke offentliggjort, fordi hun er umyndig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media