Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Foreldrene fant sønnen (7) død hjemme hos 69-årig kvinne

Mysterium ryster Tyskland.

FASJONABELT HUS: Den 69-årige kvinnens bolig er en påkostet villa i Künzelsau. Det var her gutten ble funnet død av foreldrene, som ble låst inn av en nabo. Foto: Sina Schuldt / DPA / NTB Scanpix
FASJONABELT HUS: Den 69-årige kvinnens bolig er en påkostet villa i Künzelsau. Det var her gutten ble funnet død av foreldrene, som ble låst inn av en nabo. Foto: Sina Schuldt / DPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En svært spesiell sak ryster nå Tyskland. Et foreldrepar som skulle hente sin sjuårige sønn hos en 69-årig kvinnelig familievenn, fant gutten død inne i huset. Kvinnen var forsvunnet, skriver storavisa Bild.

Politiet sier ifølge Südwest Presse at de holder alle muligheter åpne i etterforskningen; de undersøker om det har skjedd et drap, men også om det kan dreie seg om en ulykke, eller om gutten døde av naturlige årsaker. De har ikke opplyst hvorvidt han hadde ytre skader da han ble funnet.

Overnatting

Det var lørdag formiddag foreldrene kom for å hente sjuåringen, som hadde overnattet hos kvinnen, i hennes fasjonable villa i byen Künzelsau i den sørlige deltstaten Baden-Württemberg. Men da de ringte på, fikk de ingen respons.

Etter å ha blitt sluppet inn av en nabo av kvinnen, fant de gutten livløs inne. Ambulanse ble straks tilkalt, men legen erklærte sønnen død på stedet.

69-åringen var sporløst forsvunnet. Politiet satte inn store styrker i jakten, med blant annet et helikopter og sporhund. I 21.30-tida ble kvinnen pågrepet etter tips fra publikum - ifølge Bilds opplysninger ble hun sett av en nabo mens hun låste seg inn i sitt eget hjem.

Avhør

Kvinnen har siden pågripelsen sittet i avhør. Den avdøde gutten er sendt til obduksjon, og politiet venter på rettsmedisinerens rapport, som trolig vil foreligge mandag.

69-åringen har gjentatte ganger sittet barnevakt for sjuåringen. Politiet er svært interessert i å få på det rene hvorfor hun flyktet - var det fordi hun hadde drept gutten, eller fikk hun panikk etter å ha funnet ham død?

- Vi vil forsøke å sammenstille forklaringen med den øvrige etterforskningen, og så komme tilbake med mer informasjon, opplyser politiets talsperson.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media