Madeleine McCann:

Foreldrene med ny melding

Det er 13 år siden Madeleine McCann forsvant på familieferie.

FORSVANT: I 2007 forsvant Madeleine McCann på familieferie i Portugal, og har blitt en av de mest omtalte forsvinningssakene i Europa. Foto: REX
FORSVANT: I 2007 forsvant Madeleine McCann på familieferie i Portugal, og har blitt en av de mest omtalte forsvinningssakene i Europa. Foto: REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var 3. mai i 2007 at tre år gamle Madeleine McCann forsvant på familieferie i Algarve-regionen sør i Portugal. Siden har det kommet inn enorme mengder tips, og saken har blitt en av de mest omtalte forsvinningssakene i Europa.

I dag, 13 år seinere, er saken fortsatt uløst.

Seinest i desember i fjor gikk foreldrene Kate og Gerry McCann ut og fortalte at de fortsatt håper at datteren er i live, og at søket fortsetter for fullt.

Nå deler foreldrene en ny oppdatering på hjemmesida for organisasjonen «Find Madeleine», og på deres offisielle Facebook-side.

- Det er nå 13 år siden vi sist var med Madeleine. 17-årsdagen hennes er om noen få uker … noe som smertefullt minner oss på hva vi har savnet, og fortsatt savner som familie.

Etterforskningen pågår enda

- Vi er oppmerksomme på at mange familier rundt om i hele verden sitter med liknende følelser som oss i denne tiden: Å være atskilt fra hverandre, og å miste noen nære så tidlig og uventet, skriver de.

De forteller at de har brukt tiden i lockdown til å være sammen som familie.

- Det er også mange sårbare mennesker som befinner seg i en prekær situasjon under lockdown, som føler på frykt, engstelse og isolasjon. Det er noe vi har fryktet Madeleine har kjent på, og det er en tanke som har fulgt oss lenge, og fortsatt dukker opp iblant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer