Foreldrene meldte barna

Bevæpnet med kniv og jernstang, og med luene trukket over hodet, forsøkte to ungdommer å rane frisørsalongen. Noe seinere fikk to foreldrepar mistanke til sine 15 år gamle sønner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VARAORDFØRER AVVERGET RANET: Aud Voss Eriksen, varaordfører i Bærum, satt i frisørstolen da de to forkledte ungdommene stormet inn med kniv og jernstang.

Konfrontert med mistanken brøt guttene sammen og tilsto. Deretter dro foreldrene til politiet og meldte barna sine.

Varaordfører i Bærum, Aud Voss Eriksen, satt i frisørstolen da de to guttene kom stormende inn. Hun avverget forbrytelsen ved å jage dem på flukt.

- Jeg synes foreldrene har gjort noe veldig positivt. Jo lenger utpå glattisen ungdommene havner, jo vanskeligere blir det å hanke dem inn. Disse to 15-åringene kommer forhåpentligvis aldri mer til å begå kriminelle handlinger.

«Kom med pengene!»

Voss Eriksen opplevde ungdommenes ransforsøk slik:

- Den ene gutten sto med hevet jernstang og truet innehaveren til å åpne kassen. Den andre truet min frisør med kniv, forteller hun. - Begge ropte: «Kom med pengene! Kom med pengene!» Jeg reiste meg opp. Den ene gutten flyttet kniven så den pekte mot magen min. I lua hadde han klippet hull for øynene. Jeg så at han ikke gikk på dop, og at han virket ung og skremt. Da tok jeg sjansen på å reagere, forteller den framtredende Høyre-politikeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer