Foreldrene ønsker å se sin døde datter

Foreldrene til Anja Weløy Aarseth (21) ønsker å få se sin døde datter så snart det blir praktisk mulig. De er nå i dyp sorg.

IDENTIFISERT:  Det er nå bekreftet at den døde kvinnen som er funnet i Ålesund er Anja Weløy Aarseth (21) fra Bergen. Det er blitt  tent mange lys for henne flere forskjellige steder. Her ved Per Bolstads veg og Fagerlia barnehage.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
IDENTIFISERT: Det er nå bekreftet at den døde kvinnen som er funnet i Ålesund er Anja Weløy Aarseth (21) fra Bergen. Det er blitt tent mange lys for henne flere forskjellige steder. Her ved Per Bolstads veg og Fagerlia barnehage. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet):  I forkant av pressekonferansen har rettsmedisinerne fra Gades institutt ved Haukeland universitetssykehus gitt en foreløpig informasjon om deres funn. De startet med obduksjonen av Anja Weløy Aarseth i dag tidlig.

Det er nå bekreftet at det var den unge kvinnen fra Bønes i Bergen som ble funnet død lørdag.

- Tung sorg Bistandsadvokat Einar Råen sier til Dagbladet at foreldrene til Anja Weløy Aarseth er i Ålesund og at de vil få se sin døde datter når det blir praktisk mulig.

- De er nå i tung sorg etter at de først måtte oppleve at datteren deres forsvant, deretter at hun ble funnet død. Jeg forstår at det er tungt å bære for dem, sier Råen.

Endelig bekreftelse Nå har de også fått den endelige bekreftelsen på at det var deres datter som ble funnet død i Aksla-området lørdag.

Det er foreløpig helt uklart når liket vil bli frigitt.

- Derfor vil det heller ikke være mulig å si noe om når det kan bli aktuelt med en begravelse for Anja Weløy Aarseth, sier Einar Råen.

BEKREFTET DREPT: Politiet har nå bekreftet at  Anja Weløy Aarseth (21) er drept. Foto: Privat
BEKREFTET DREPT: Politiet har nå bekreftet at Anja Weløy Aarseth (21) er drept. Foto: Privat Vis mer