Dødsfallet i Askim

Foreldrene til død sjuåring takker Askim

Foreldrene til den sju år gamle norsk-somaliske gutten som ble funnet død i et vann i Askim, takker alle i lokalsamfunnet som deltok i leteaksjonen.

FUNNET DØD: En sju år gammel gutt ble funnet død i Parkdammen i Askim natt til i går, like ved Askimbyen skole . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FUNNET DØD: En sju år gammel gutt ble funnet død i Parkdammen i Askim natt til i går, like ved Askimbyen skole . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det somaliske miljøet i Askim er sterkt preget etter drukningsulykken tirsdag, der en sju år gammel gutt døde. Gutten ble funnet i Parkdammen i Askim folkepark like over midnatt. Onsdag var venner av familien samlet hos foreldrene for å støtte familien, skriver Smaalenenes Avis.

Familien har i et åpent brev takket lokalmiljøet i Askim for støtten.

«Vi og det somaliske miljøet sier tusen takk for støtten til alle som deltok i letingen etter vår sønn. Vi opplevde et stort bidrag, og det ga oss mange varme følelser. Igjen: Tusen takk for alt sammen. Det varmer hjertene våre.», skriver familien i brevet.

«Vi vil gjerne gi en spesiell takk til naboene. Vi er takknemlige overfor dere og foreldrene i klassen for samarbeid og et fint bidrag. Vi så det store engasjementet deres, og får ikke sagt mer enn tusen takk. Enhver forelders mareritt har blitt virkelighet, men vi takker for den støtten vi får gjennom den tunge tiden for oss. Takk til Askimbyen skole og hele Askim», legger familien til.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer