<strong>DREPT:</strong> Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager før hun ble funnet død, ifølge politiet drept. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DREPT: Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager før hun ble funnet død, ifølge politiet drept. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Foreldrene til drepte Lisa (17): - Klem barna deres ofte og mye. Du vet aldri når det er for sent

- Vi lever i et mareritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager, før hun ble funnet drept i Blomberg i Västra Götaland.

Nå forteller foreldrene hennes om sorgen og fortvilelsene i et intervju med lokalavisa Skaraborgs Allehanda. I intervjuet sier foreldrene at de i det lengste håpet at datteren skulle bli funnet i live.

- Vi klarer ikke å forstå det som har skjedd, det føles så totalt meningsløst. Vi lever i et mareritt, sier de.

To menn siktet To litauiske menn er siktet for å ha drept henne. En kvinne som er gift med en av de to er siktet for å ha skjult en forbrytelse. Hun ble løslatt i går, men er fortsatt siktet.

De tre siktede ble pågrepet i et hus rundt 300 meter fra kafeen der Holm og jobbet og der hun sist ble sett i live. Jenta ble funnet død noen timer senere, og de to mennene ble siktet for drap. Alle de tre nekter straffskyld.

Ville studere i Australia Foreldrende sier at datteren ønsket å studere til å bli arkitekt i Australia, og at hun elsket å reise.

- Hun hadde et verdenskart på rommet sitt, og hun satte nåler i det for å markere stedene hun hadde vært, sier Lisas mor til lokalavisa.

Et stort antall frivililige søkte etter Lisa i dagene hun var savnet, i regi av organisasjonen Missing People. Foreldrene sier de er takknemlige for det store engasjementet.

- Vi har ikke ord for å uttrykke hvor takknemlig vi er, sier de.

- Klem barna deres Foreldrene har et råd til alle med barn:

- Klem barna deres ofte og mye. Du vet aldri når det er for sent, sier de til Skaraborgs Allehanda.

• Les også: Svensk politi dypt berørt av Lisa-drapssaken: «En stor, veltrent politimann sitter og rister og gråter bak et uthus».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer