Foreldrene til drepte Lisa (17): - Klem barna deres ofte og mye. Du vet aldri når det er for sent

- Vi lever i et mareritt.

DREPT: Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager før hun ble funnet død, ifølge politiet drept. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DREPT: Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager før hun ble funnet død, ifølge politiet drept. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager, før hun ble funnet drept i Blomberg i Västra Götaland.

Nå forteller foreldrene hennes om sorgen og fortvilelsene i et intervju med lokalavisa Skaraborgs Allehanda. I intervjuet sier foreldrene at de i det lengste håpet at datteren skulle bli funnet i live.

- Vi klarer ikke å forstå det som har skjedd, det føles så totalt meningsløst. Vi lever i et mareritt, sier de.

To menn siktet To litauiske menn er siktet for å ha drept henne. En kvinne som er gift med en av de to er siktet for å ha skjult en forbrytelse. Hun ble løslatt i går, men er fortsatt siktet.

De tre siktede ble pågrepet i et hus rundt 300 meter fra kafeen der Holm og jobbet og der hun sist ble sett i live. Jenta ble funnet død noen timer senere, og de to mennene ble siktet for drap. Alle de tre nekter straffskyld.

Ville studere i Australia Foreldrende sier at datteren ønsket å studere til å bli arkitekt i Australia, og at hun elsket å reise.

- Hun hadde et verdenskart på rommet sitt, og hun satte nåler i det for å markere stedene hun hadde vært, sier Lisas mor til lokalavisa.

Et stort antall frivililige søkte etter Lisa i dagene hun var savnet, i regi av organisasjonen Missing People. Foreldrene sier de er takknemlige for det store engasjementet.

- Vi har ikke ord for å uttrykke hvor takknemlig vi er, sier de.

- Klem barna deres Foreldrene har et råd til alle med barn:

- Klem barna deres ofte og mye. Du vet aldri når det er for sent, sier de til Skaraborgs Allehanda.

• Les også: Svensk politi dypt berørt av Lisa-drapssaken: «En stor, veltrent politimann sitter og rister og gråter bak et uthus».