Foreldrene til drepte Lisa (17): - Klem barna deres ofte og mye. Du vet aldri når det er for sent

- Vi lever i et mareritt.

DREPT: Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager før hun ble funnet død, ifølge politiet drept. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DREPT: Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager før hun ble funnet død, ifølge politiet drept. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Svenske Lisa Holm (17) var savnet i fem dager, før hun ble funnet drept i Blomberg i Västra Götaland.

Nå forteller foreldrene hennes om sorgen og fortvilelsene i et intervju med lokalavisa Skaraborgs Allehanda. I intervjuet sier foreldrene at de i det lengste håpet at datteren skulle bli funnet i live.

- Vi klarer ikke å forstå det som har skjedd, det føles så totalt meningsløst. Vi lever i et mareritt, sier de.

To menn siktet To litauiske menn er siktet for å ha drept henne. En kvinne som er gift med en av de to er siktet for å ha skjult en forbrytelse. Hun ble løslatt i går, men er fortsatt siktet.

De tre siktede ble pågrepet i et hus rundt 300 meter fra kafeen der Holm og jobbet og der hun sist ble sett i live. Jenta ble funnet død noen timer senere, og de to mennene ble siktet for drap. Alle de tre nekter straffskyld.

Ville studere i Australia Foreldrende sier at datteren ønsket å studere til å bli arkitekt i Australia, og at hun elsket å reise.

- Hun hadde et verdenskart på rommet sitt, og hun satte nåler i det for å markere stedene hun hadde vært, sier Lisas mor til lokalavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.