Foreldrene til French og Moland fikk sjikanerende SMS

- Tårene strømmet, sier mor.

GROVT: Foreldrene til Tjostolv Moland (28) og Joshua French (27) mottok forrige uke en sjikanerende tekstmelding. Lensmannen i Vegårshei mener det er svært uheldig at noen lar sine meninger gå ut over de tiltaltes foreldre. Foto: Espen Røst
GROVT: Foreldrene til Tjostolv Moland (28) og Joshua French (27) mottok forrige uke en sjikanerende tekstmelding. Lensmannen i Vegårshei mener det er svært uheldig at noen lar sine meninger gå ut over de tiltaltes foreldre. Foto: Espen Røst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Foreldrene til Joshua French (27) og Tjostolv Moland opplevde forrige uke å få en svært ubehagelig melding til sin mobiltelefon.

Onsdag morgen forrige uke tikket følgende melding inn:

«På guttetur i Kongo ja, med avkappa hagle & rambokniver i beltet og nesene stappa fulle av kokain og ræva med HIV & AIDS fra negerhorer rundt omkring, og med mobiltlf lessa ned med skrytebilder av blodet til ofrene sine.

Fy faen, dere burde skamme dere over å ha satt til verden sånne jævla drittunger:-@»

Kontaktet politiet—Jeg hadde akkurat kommet på jobb om morgenen. Da jeg leste denne meldingen, kjente jeg at tårene strømmet på. Jeg måtte bare ut og snakke med noen, sier Mathilde Moland, Tjostolv Molands mor, til Dagbladet.

Etter å ha vist meldingen til forskrekkede kollegaer, gikk Moland til lensmannen i Vegårshei.—Jeg ville ha meldingen loggført hos politiet i tilfelle det kommer flere, sier Moland.

Nummeret som meldingene er sendt fra, lar seg ikke spore gjennom den vanlige telefonkatalogen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer