INGEN NYE SVAR: En tekniker fra politiet i arbeid utenfor huset i Haugesund der Malvin (8) og Frode Igland (35) ble funnet døde i går. 
Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
INGEN NYE SVAR: En tekniker fra politiet i arbeid utenfor huset i Haugesund der Malvin (8) og Frode Igland (35) ble funnet døde i går. Foto: Jan Kåre Ness / ScanpixVis mer

Foreløpig obduksjonrapport gir ingen klare svar

Politiet håper nå at labanalyser vil gi svar på hvorfor Malvin (8) og Frode Igland (35) ble funnet døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): I går ble Malvin og Frode Igland funnet døde i sitt hjem i Haugesund. Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke politiet ny informasjon.

Det betyr at politiet må vente på labanalysene av prøver tatt på åstedet, som DNA-funn og fingeravtrykk, før de eventuelt får klarere svar.

- Laben må hjelpe oss. Det kan bety at vi må vente noen dager, eller i verste fall ut i neste uke, før analysene foreligger, sier politioverbetjent Torbjørn Nervik d. y. til Dagbladet.

- Kan ikke konkludereDe krimtekniske undersøkelsen på åstedet er heller ikke avsluttet. Politiet antydet i går kveld at det kunne dreie seg om drap og selvdrap.

- Krimteknikerne har i går og i dag jobbet med å undersøke åstedet. Foreløpig kan vi ikke konkludere med hva som har skjedd. Vi står fortsatt igjen med en sak med to mistenkelig dødsfall. Fordi vi ikke kan konkludere, må vi være brede i etterforskningen. Vi må kunne se alle muligheter, sier Nervik.

Ber publikum om hjelpPolitiet ønsker fremdeles å komme i kontakt med alle som har beveget seg i området i tidsrommet søndag kveld til mandag morgen.

- Slik som situasjonen er nå, kan vi ikke fastslå noe mer konkret tidspunkt, sa Nervik til Dagbladet tidligere i dag.