TROLIG IKKE NOE KRIMINELT: En 22 år gammel svensk kvinne i ble i går funnet død på Bygdin fjellhotell i Joutnheimen. Det er ingenting som tyder på at det har skjedd en straffbar handling i forbindelse med dødsfallet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TROLIG IKKE NOE KRIMINELT: En 22 år gammel svensk kvinne i ble i går funnet død på Bygdin fjellhotell i Joutnheimen. Det er ingenting som tyder på at det har skjedd en straffbar handling i forbindelse med dødsfallet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Foreløpig obduksjonsrapport klar: Ikke tegn til at avdød kvinne (22) ble utsatt for vold

Ingenting tyder på at det har skjedd en straffbar handling i forbindelse med dødsfallet på Bygdin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet mottok i dag den foreløpige obduksjonsrapporten etter at en 22 år gammel svensk kvinne ble funnet død på Bygdin fjellhotell i Jotunheimen i går.

Den gir ingen sikker dødsårsak, men det er ikke tegn til at avdøde har vært utsatt for vold. Ut i fra de opplysninger politiet har nå, er det ingenting som tyder på at det har skjedd en straffbar handling.

Kvinnen, som har vært ansatt på hotellet i sommer, ble funnet i et TV-rom for personalet på hotellet. Fem av hennes kolleger forsøkte å gjenopplive henne, da hun ble funnet tidlig tirsdag morgen.

Livet hennes sto ikke til å redde, og hun ble konstatert død da nødetatene kom til stedet.

Politiet etterforsket dødsfallet som mistenkelig, fordi de ikke kjente dødsårsak og på grunn av kvinnens unge alder.

Hotelleier Per Ottersnes ved Bygdin Fjellhotell fortalte i går at det var opprettet et kriseteam ved hotellet. Mange av hotellgjestene og de ansatte er det siste døgnet blitt avhørt.

- Hun hadde ingen ytre skader da hun ble funnet. Det var fem personer som holdt på med hjertemassasje og munn til munn på henne da hun ble funnet, men det gjorde ingen forskjell, sier Ottersnes til Dagbladet. -

- Dødsfallet er veldig trist, sier han.

Krimteknikere var i går ettermiddag på hotellet for å undersøke funnstedet. Obduksjonen av kvinne ble gjort ved Folkehelseinstituttet i Oslo.

Hotellet ligger ved innsjøen Bygdin 1065 m.o.h. helt sør i Jotunheimen, og en drøy mil nord for Beitostølen.

Saken oppdateres