Foreløpig obduksjonsrapport støtter politiets teori om drap og selvdrap

Mann (47), som ble funnet død søndag, ble obdusert i dag.

ULVØYA: Det var i dette huset på Ulvøya utenfor Oslo det søndag ettermiddag ble funnet to døde mennesker. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
ULVØYA: Det var i dette huset på Ulvøya utenfor Oslo det søndag ettermiddag ble funnet to døde mennesker. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag ble en mann og en kvinne funnet døde i en villa på Ulvøya i Oslo. Politiet sa tidlig at deres teori er at Sivje Schjærven (44) ble drept av sin samboer (47), før han tok sitt eget liv.

I dag kom den forløpige rapporten etter obduksjonen av 47-åringen, og politiet skriver i en pressemelding at den samsvarer med politiets oppfatning av dødsfallet.

Rundspørring I går ble Sivje Schjærven obdusert, også den foreløpige rapporten underbygget også politiets teori.

Politiet prøver fremdeles å finne ut hva som har skjedd gjennom å kartlegge parets bakgrunn og bevegelser den siste tida.

I går kveld ble det foretatt en runspørring i nabolaget, og de foretar fortsatt vitneavhør og kriminaltekniske undersøkelser.

- Ut over dette har ikke politiet i ettermiddag og kveld noe mer informasjon å gå ut med, sier fungerende politiinspektør Grete Lien Metlid ved Oslo politidistrikt.

- Dypt savnet Tidligere i dag sa Metlid til Dagbladet at dette kan være en sak der poliltiet ikke finner svar på alle spørsmålene de har.

Schjærven var styremedlem  og en av lederne i familieeide Schjærven reklamebyrå, et av Norges største og mest suksessrike reklamebyrå. Hun er dypt savnet av sine venner og kolleger, som beskriver henne som en unik person og et naturlig midtpunkt.

Hennes samboer (47), som politiet mener drepte seg selv etter at han hadde drept henne, flyttet for relativt kort tid siden inn i villaen på Ulvøya.

SAVNET AV SINE KOLLEGER: Sivje Schjærven var en godt likt leder, medarbeider og medeider i Schjærven reklamebyrå. Foto: gjengitt med tillatelse fra Schjærven reklamebyrå
SAVNET AV SINE KOLLEGER: Sivje Schjærven var en godt likt leder, medarbeider og medeider i Schjærven reklamebyrå. Foto: gjengitt med tillatelse fra Schjærven reklamebyrå Vis mer