Forelska i dommer'n

Sandu saksøkte over en lav sko for å være nær Elena.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For fire år siden gikk rumeneren Sandu Gurguiatu inn i rettssalen i byen Focsani. Han hadde saksøkt arbeidsgiveren for å ha gitt ham sparken uten saklig grunn. Fra det øyeblikket av banket hjertet hans kun for Elena Lala.

Sandu tapte rettssaken, men ble håpløst forelsket i den gifte dommeren. Han så ingen andre muligheter enn å fortsette å saksøkte hvis han skulle få se mer til henne.

- Jeg ble så utrolig forelsket, og jeg kunne bare møte henne i rettssalen. Så jeg slo opp i lovboka og fant alle mulige unnskyldninger for å gå til sak mot noen, forteller rumeneren til dagens utgave av avisa Libertatea.

Fire år seinere og et titall rettssaker er ikke forelskelsen like sterk lenger, og han vil derfor dele den utrolige historien. Retten i Foscani ønsker ikke å kommentere saken, men Elena Lala gir avisa følgende reaksjon:

- Jeg er rystet. Jeg husker at jeg dømte i sakene hans, men for meg er alle saker like.

Sandu vant aldri kjærligheten hennes, men halte i land flere seiere - blant annet fikk han medhold i retten til to håndklær og nok såpe på jobb.

MYNDIG KVINNE: Sandu Gurguiatu falt så fullstendig for kvinnen som styrte den rumenske retten at han ikke kunne få saksøkt nok.