Forelsket Røkke tjener fett på fart

TRIESTE (Dagbladet): Kjell Inge Røkke tjener penger på å kjøre offshorebåt for det italienske laget Jolly Motor. - Jeg kan trygt si at jeg kommer bedre økonomisk ut av dette enn jeg gjorde i vårt eget norske lag Spirit of Norway, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske flagget vaiet friskt i vinden i den italienske kystbyen ved grensa til Slovenia i går. Røkke ble nummer fire i sesongdebuten. Aker-RGI-sjefen har stått over to sesonger, men takket ja da den italienske forretningsmannen

bak Jolly Motor tok kontakt og spurte om Røkke ville kjøre for ham.

Dermed tjener Røkke penger på hobbyen også - som på alt annet.

- Kjempegøy

Røkkes kjæreste Celina Midelfart har forståelse for at han trives med båtkjøring. Hun følger løpene sammen med Solveig Gjelsten, kona til gårsdagens vinner.

- Jeg er bare hyret inn for å kjøre båt. Alt annet blir tilrettelagt, og jeg er godt fornøyd med det første løpet. Jeg har mindre trening enn mine konkurrenter, men forsøker å konsentrere meg om å gjøre de riktige tingene. Da kan det gå bra i hovedløpet søndag også, sier Kjell Inge Røkke til Dagbladet.

Tidlig i seng

Etter løpet i går la han i vei på en lang joggetur.

- Under disse konkurransene må jeg løpe, spise godt, legge meg tidlig og forberede meg grundig fram mot start. Under løpet har jeg et væsketap på rundt to liter, sier Kjell Inge Røkke.

NR: 1 HOS CELINA: Kjell Inge Røkke var godt fornøyd med sitt første løp på to år. <br>- Kjempegøy, sier han og får skryt av kjæresten Celina Midelfart som er med til Italia.