Knivdrapet i Haugesund:

- Forferdelig måte han døde på

Kjartan Slettemoen Hodne (35) ble brutalt knivstukket midt på lyse dagen i Haugesund sentrum tirsdag. Han døde senere av skadene. Familien er i sjokk, sier bistandsadvokaten.

ÅSTEDET: Blodflekker på fortauet i Haraldsgata i Haugesund sentrum vitner om den brutale hendelsen som fant sted der på formiddagen tirsdag. Politiet har siden drapet jobbet med kriminaltekniske undersøkelser på åsedet. De gjør også undersøkelser i et tilstøtende bygg, forteller de. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
ÅSTEDET: Blodflekker på fortauet i Haraldsgata i Haugesund sentrum vitner om den brutale hendelsen som fant sted der på formiddagen tirsdag. Politiet har siden drapet jobbet med kriminaltekniske undersøkelser på åsedet. De gjør også undersøkelser i et tilstøtende bygg, forteller de. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er klart at dette kommer som et forferdelig sjokk, og at ingen er forberedt på å miste barnet sitt, og at det barnet skal bli drept, sier Inger Marie Sunde, som representerer de etterlatte, til Dagbladet.

Det var rundt klokka 11.40 tirsdag at 35 år gamle Slettemoen Hodne ble knivstukket i Haraldsgata, en populær handlegate i Haugesund sentrum.

Hodne ble kjørt til sykehus, men døde av skadene like før midnatt tirsdag kveld.

Vitner til drapet: - Et forferdelig syn

- Det er et forferdelig tap, og en forferdelig måte han har dødd på, sier bistandsadvokaten.

Ifølge politiet ble Slettemoen Hodne født i Stavanger, men hadde bostedsadresse i Haugesund.

- Familien trenger nå tid til å ta det innover seg og sørge, og så håper vi at vi gjennom etterforskningen kan få svar på det noe sånt etterlater av spørsmål, sier Sunde.

Flere personer ble vitner til den brutale hendelsen. To av dem, Sakawrat Haakonseth og Ulaiwan Simonsen, har fortalt til TV 2 om et forferdelig syn.

- Vi hørte høy skriking, så vi løp ut fra butikken for å se hva som skjedde. Da så vi en person ligge på bakken, mens en annen mann hakket i ham med en kniv, fortalte Haakonseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer