- Forferdelig opplevelse

Passasjerer og øyenvitner forteller om redsels-scener etter togkrasjet i London. - Folk skrek, en dame var åpenbart død. Det var en forferdelig opplevelse, fortalte en av dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26 døde funnet

Antall omkomne etter togkollisjonen fortsetter å stige. Rundt 150 passasjerer er skadd, mange av dem satt fast inne i toget etter ulykken. Overlevende passasjerer forteller om redselsfulle minutter etter ulykken.

- Folk skrek, en person var åpenbart død, en kvinne. Det var en forferdelig opplevelse, fortalte Mark Rogers til BBC. Han forklarte hvordan han ble kastet forover mot en passasjer, og hvordan de ble liggende oppå hverandre da vognen rullet rundt.

- Slutten

- Først var det et smell, og det virket som om toget ble kastet rundt i lufta. Jeg tenkte: Herregud, nå skjer det, fortalte passasjer Phil Longman.

- Det begynte å brenne ved siden av oss, og det begynte å bli veldig varmt. Folk var veldig bekymret, forklarte Longman.

- Det brøt ut panikk da folk ikke fikk opp dørene, jeg måtte knuse et vindu med nødhammeren.

Toget tok fyr rett etter kollisjonen, og kupeen ble fyllt med røyk. Brannen er nå under kontroll, og redningsmanskaper undersøker vognene med lytteutstyr for å finne flere passasjerer som er innesperret.